x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Efectele pe care le produce Mercur în Săgetător

Horoscop. Efectele pe care le produce Mercur în Săgetător

12 Dec 2018   •   10:15
Horoscop. Efectele pe care le produce Mercur în Săgetător
Sursa foto: pixabay.com

Mercur trece sub semnul Săgetătorului, pe 12 decembrie. În momentul în care aceată planetă a comunicării intră sub acest ambițios semn zodiacal, vom fi inspirați să începem să muncim pentru viața pe care ne-am dorit-o mereu, scrie Your Tango.

La doar o săptămână după ce Mercur trece în Săgetător, o să începem să simțim energia necesară pentru a face tot ce putem pentru viitor. Mercur va rămâne sub acest semn zodiacal până pe 5 ianuarie, când se va muta în Capricorn.

În plus, în această perioadă o să existe mai multe probleme legate de tehnologie, de la a da un mesaj persoanei greșite până la a rata emailuri. De asemenea, relațiile vor avea de suferit. Mulți dintre noi o să simțim că lipsește ceva din relație, însă nu vom găsi curajul de a face o mișcare concretă până după Revelion.

Săgetătorul este un semn zodiacal deosebit, motiv pentru care preferă să se concentreze pe viitor în loc să stea și să plângă atunci când se gândește la trecut. Astfel, în această perioadă, o să căutăm inspirație, creativitate și profunzime.  

×
Subiecte în articol: horoscop mercur sagetator