x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Efectele tranzitului Soare - Neptun asupra vieții sentimentale

Horoscop. Efectele tranzitului Soare - Neptun asupra vieții sentimentale

08 Ian 2020   •   12:16
Horoscop. Efectele tranzitului Soare - Neptun asupra vieții sentimentale
Sursa foto: pixabay.com

Tranzitul Soare – Neptun, cu Soarele în Capricorn și Neptun în Pești, care s-a produs pe 7 ianuarie, ne va ajuta să trecem mai ușor peste trecut. Acest tranzit ne permite să vedem adevărul din orice situație, în mod special atunci când vine vorba de relații romantice, după cum scrie Your Tango.

Efectele tranzitului Soare – Neptun își vor face simțită prezența până în mai 2020.

Soarele în Capricorn aduce cu sine multă energie interioară și scoate la iveală cea mai profundă  parte legată de cine suntem cu adevărat, o parte de care, cel mai probabil, nici nu suntem conștienți în prezent. Capricornul este un semn de pământ, benefic în această perioadă pentru că nu ajută să rămânem concentrați.

Planeta Neptun este responsabilă pentru iubire necondiționată, aspirații, fantezii și, în general, spiritualitate. Pe de altă parte, Neptun aduce cu sine și iluzii și deseori ne va fi dificil să vedem cine sunt cu adevărat cei de lângă noi. Cu toate acestea, semnul zodiacal al Peștilor ne ajută să analizăm totul cu mai mult calm și să nu ne pierdem printre iluzii.

În această perioadă reușim să dăm la o parte lucrurile din trecut, cel mai probabil legate de o relație, care ne-au ținut pe loc și, astfel, să putem să privim cu mai mult optimism spre viitor.

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste