x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Evenimentele astrologice care ne aduc noroc pe plan sentimental

Horoscop. Evenimentele astrologice care ne aduc noroc pe plan sentimental

16 Apr 2019   •   09:00
Horoscop. Evenimentele astrologice care ne aduc noroc pe plan sentimental
Sursa foto: pixabay.com

Pe 14 aprilie s-au produs două evenimente importante în astrologie. Primul a fost reprezentat de Soare care a tranzitat Jupiter, cu Soarele în Berbec și Jupiter în Săgetător, în timp ce al doilea a fost reprezentat de Venus care a tranzitat Pluto, cu Venus în Pești și Pluto în Capricorn, transmite Your Tango.

Energia puternică a lui Jupiter combinată cu romantismul lui Venus în Pești, avem șanse mari să găsim echilibru în viața de cuplu, iar dacă nu ești într-o relație, acum ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant. Deși ambele evenimente au durat o zi, energia pe care Jupiter o aduce în viața noastră sentimentală va dura până în august, în timp ce romantismul lui Venus va fi prezent până în octombrie.

Aceste două evenimente ne transformă anul într-unul plin de noroc pe plan sentimental.

Toți avem nevoie de puțină speranță din când în când. Toți avem nevoie să credem că iubirea adevărată există, chiar și atunci când pare că nu avem niciun motiv să credem asta.Toată această speranță de care avem nevoie este adusă de Venus.

Soarele în Berbec contribuie, de asemenea, la starea pozitivă de spirit.

Jupiter este planeta norocului, expansiunii și abundenței, dar guvernează și idealurile și spiritualitate, chiar și dezvoltarea persoanlă. În Săgetător, această planetă ne va ajuta să ne organizăm mai bine viața și să o trăim la maximum.

×