x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop iulie 2017. Lună cu energii alternative

Horoscop iulie 2017. Lună cu energii alternative

30 Iun 2017   •   13:16
Horoscop iulie 2017. Lună cu energii alternative

Cele două zodii asociate cu luna iulie sunt Taurii și Leii. În primele două decade din luna iulie pot apărea stări lipsite de productivitate, printre care stres și agitație. Energiile de care dispun zodiile nu sunt constante, acestea oscilând între energii pozitive și energii negative. Semnele cardinale sunt dinamice, ceea ce înseamnă că pot apărea provocări care pot genera evoluția.

În iulie, Mercur se află în Leu, ceea ce înseamnă că aspectele cognitive sunt privilegiate, iar spiritul analitic intră în acțiune. Cu toate acestea, deciziile dificile trebuie cântărite cu mare grijă, căci pot avea consecințe pe termen lung. De asemenea, Mercur în Leu înseamnă că putem fii mai îndrăzneți, curioși, chiar curajoși în abordarea evenimentelor ce se ivesc

Prezența lui Venus în semnul Gemenilor aduce un raport mai benefic comunicării cu cei din jur, ceea ce va aduce beneficii atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Iulie vine și cu noroc, optimism, capacități comunicaționale și empatie.

Astfel, luna iulie este presărată atât cu elemente pozitive, cât și cu elemente negative, iar totul depinde de cum reușesc zodiile să-și gestioneze problemele.

 

×