x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea noroc in viata personala

HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea noroc in viata personala

30 Iun 2018   •   10:10
HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea noroc in viata personala


 

HOROSCOPUL LUNII IULIE 2018. Visati sa intalniti iubirea vietii, sa aveti o aventura de neuitati, sa va impacati cu partenerul de viata, sa reparati relatiile cu persoara care va este draga? Vedeti daca va numarati printre cei care vor avea noroc in acest sens in luna iulie.

 

Taur

Pentru luna iulie astrele va promit o armonie incredibila in viata personala. Persoanele care sunt deja intr-o relatie vor fi pregatite pentru marele pas, iar cei singuri vor gasi omul care sa corespunda tuturor asteptarilor lor.

Balanta

Va asteapt numeroase aventuri romantice absolut incredibile! Poate ca in persoana unei vechi cunostinte veti descoperi omul pe care l-ati asteptat toata viata. Scanteia care se aprinde v-ar putea conduce spre o relatie mai serioasa, mai de durata. Nu neaparat la o casatorie.

Varsator

Iulie 2018 va ofera un amestec miraculos de emotii romantice si surprize placute. Fiti pregatiti sa intalniti oameni noi, printre care si o persoana care va va lumina inima si sufletul, un fel de inger pazitor, care va va proteja de toate relele din jur. Astrele va asigura ca veti pluti in al saptelea cer!

×