x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop iulie 2019. A început luna schimbărilor

Horoscop iulie 2019. A început luna schimbărilor

02 Iul 2019   •   12:06
Horoscop iulie 2019. A început luna schimbărilor

Luna iulie este una diferită, plină de oportunități și poate aduce schimbări majore pentru toate semnele zodiacale, potrivit Your Tango.

Berbec

Este posibil să simți tentația de a renunța la responsabilități în această lună, pentru a acorda timp relaxării. Simți că meriți o pauză bine meritată de la toată agitația din ultima vreme.

Taur

Ești o persoană cu picioarele pe pământ, cu un program organizat. Cu toate acestea, luna iulie îți va schimba rutina și începi să privești cu mai multă deschidere experiențele noi.

Gemeni

Începi să ai mai multă încredere în propriile puteri și începi să discuți mai deschis despre ideile pe care le ai. Nu mai vrei să te interiorizezi și ești gata să pui pe masă toate problemele cu care te confrunți.

Rac

În această lună te concentrezi mai mult pe dorința de a te înțelege mai bine. Petreci mult timp de unul singur, încercând să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat și cum trebuie să acționezi pentru a obține ce vrei.

Leu

Nu prea poți să te concentrezi în această lună. Tot ce îți dorești este o pauză, așa că mintea o să-ți zboare neîncetat la vacanță. Spre mijlocul lunii o să primești vești de la o persoană din trecut.

Fecioară

Nu prea vrei să socializezi în această lună. Poate pentru că nu ești în dispoziția necesară sau poate pentru că, pur și simplu, vrei să petreci mai mult timp de unul singur din dorința de a acorda timp pasiunilor.

Balanță

Reușești cu ușurință să-ți faci prieteni în această lună și, în plus, câștigi admiratori peste tot pe unde mergi. În plus, încerci să eviți pe cât posibil confruntările, însă dacă simți că ai dreptate, nu da înapoi.

Scorpion

Muncești din greu și în această lună, iar spre sfârșitul ei eforturile îți sunt răsplătite. În plus, începi să te gândești la planuri mai vechi pe care le-ai abandonat. Acum ai energia necesară să le duci la bun sfârșit.

Săgetător

În această lună vrei să cunoști cât mai mulți oameni, să vezi cât mai multe locuri și să experimentezi cât se poate de mult, așa că te bucuri de fiecare călătorie pe care poți să o faci.

Capricorn

Acum este momentul să iei decizii importante pe care le-ai tot amânat. Fie că este vorba de carieră, fie că este vorba de viața de cuplu, în această lună ai curajul să spui lucrurilor pe nume.

Vărsător

Intri în tot felul de conflicte cu persoane importante din viața ta, în mod special pentru că îți lipsește răbdarea. Încearcă să îți acorzi timp să te relaxezi, pentru a putea trata lucrurile cu mai mult calm.

Pești

Relația este în centrul atenției în această lună. Acum iei o decizie importantă legată de viitorul lângă partenerul de cuplu. În plus, reușești să comunici eficient indiferent de situația.

×
Subiecte în articol: horoscop iulie 2019