x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna februarie 2018. Schimbările încep să apară

Horoscop luna februarie 2018. Schimbările încep să apară

22 Ian 2018   •   12:00
Horoscop luna februarie 2018. Schimbările încep să apară

Berbec

Pentru tine, luna februarie se concentrează pe câştig. Atâta timp cât tu eşti învingătorul, fericirea atinge cote maxime. De altfel, acesta este şi secretul fericirii pentru tine, cel puţin dacă ne gândim la luna februarie. Apar o mulţime de oportunităţi atât în ceea ce priveşte cariera, cât şi în privinţa dezvoltării personale. În această lună, eşti mult mai sigur pe deciziile pe care trebuie să le iei, iar acest lucru îţi oferă multă încredere în propriile puteri.

Taur

Luna începe în zona comunicării, astfel îţi este uşor să formezi relaţii apropiate de prietenie, cât şi relaţii profesionale importante. Astfel, conversaţiile pe care le porţi contribuie la dezvoltarea ta şi la o schimbare a perspectivei. Deşi se întâmplă lucruri importante pentru prezentul şi viitorul tău, totuşi o mare parte din tine stă aplecată spre trecut, sunt evenimente şi persoane pe care nu le poţi uita.

Gemeni

În februarie reuşeşti să te concentrezi mai bine şi astfel îţi pui gândurile în ordine. Ultima parte a lunii ianuarie te surprinde în agitaţie, oboseală şi nervozitate, însă februarie este pe punctul să liniştească totul. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, lucrurile nu pot merge mai bine. Ai lângă tine o persoană cu care simţi că poţi discuta despre orice, iar acest lucru te umple de energie.

Rac

În luna februarie reuşeşti să-ţi găseşti pacea interioară, fapt care îţi oferă încredere în tine şi, astfel, lucrurile îţi merg ca pe roate. Indiferent dacă apar mici probleme pe drumul tău, optimismul rămâne la intensitate maximă. În schimb, vor exista unele probleme de comunicare, căci eşti mult prea implicat în orice discuţie din jurul tău, motiv pentru care nu îţi poţi delimita emoţiile de raţionamente.

Leu

Atragi în jurul tău atenţie şi iubire, iar dorinţa de a creea lucruri noi este şi ea prezentă. Luna februarie este o lună caracterizată de creativitate, în ceea ce priveşte nativul din zodia leu, astfel că vei reuşi să pui o mulţime de proiecte pe hârtie şi, bineînţeles, în aplicare. De asemenea, reuşeşti să te specializezi pe ramura artistică ce îţi place atât de mult, iar intelectul te ajută să câştigi mai mult pe plan financiar.

Fecioară

Luna februarie îţi amplifică dorinţa de a te organiza mai bine. Simţi că modul aerian în care ai fost în ultimele zile ale lunii ianuarie, nu te caracterizează cu adevărat. Ai aşteptări din ce în ce mai mari din partea ta şi nu ai de gând să renunţi la ele. Spre mijlocul lunii, latura ta sensibilă revine, iar mare parte din timpul tău se îndreaptă spre zona artelor.  Începi să idealizezi realitate şi îţi doreşti să faci tot posibilul să creezi în jurul tău viaţa la care ai visat mereu.

Balanţă

Începi luna cu optimism, bucurie, stare de bine şi multă încredere, motiv pentru care încep să se concretizeze planurile pe care le-ai tot amânat multă vreme. Latura ta raţională intră în acţiune, motiv pentru care în luna februarie începi să pui în balanţă toate părţile problemelor, înainte să iei o decizie. Este o lună în care îţi doreşti să te maturizezi şi să începi să concretizezi lucrurile pe care ţi le doreşti de foarte multă vreme.

Scorpion

Luna februarie nu începe tocmai aşa cum ai fi sperat, căci te trezeşti în diferite conflicte, din motive pe care nu le găseşti. Nu vrei să accepţi compromisuri şi nu înţelegi de ce lumea nu poate fi de acord cu tine când aduci argumente atât de plauzibile. Nu îţi poţi da seama de adevăratele intenţii ale oamenilor, motiv pentru care încerci să te ţii departe de ei. Spre sfârşitul lunii, începi să te relaxezi, iar lucrurile încep să fie mai simple. Totul depinde de modul în care percepi intenţiile celor din jurul tău.

Săgetător

Orgoliul îşi intră complet în atribuţii în această lună. Nu eşti fericit până când nu ai ultimul cuvânt, iar opiniile celor din jurul tău nu te satisfac. Simţi că eşti mai bun de atât, motiv pentru care nu vrei să accepţi niciun compromis. Oamenii apropiaţi ţie au un impact pozitiv asupra ta, iar discuţiile cu ei te vor ajuta să-ţi regăseşti echilibrul. Încerci să-ţi controlezi reacţiile impulsive şi, astfel, relaţiile cu cei cu care interacţionezi sunt mult mai relaxate.

Capricorn

Luna februarie începe cu o tendinţă spre extenuare, căci, pe lângă lucrurile pe care le faci în mod normal, tinzi să preiei şi responsabilităţile celor din jurul tău, doar din dorinţa de a le arăta cât eşti de grijuliu şi cât de mult înseamnă ei pentru tine. Februarie vine şi cu remedii pentru probleme din trecut, căci reuşeşti să treci peste lucruri care te-au marcat semnificativ multă vreme. Lucrurile încep să se aşeze!

Vărsător

Luna februarie este plină de distracţii pentru tine, fapt care nu te deranjează. Calendarul tău pentru această lună constă în conversaţii, petreceri, prieteni, dezbateri. În schimb, concentrarea îţi lipseşte cu desăvârşire, nu poţi şi nici nu îţi doreşti să te ocupi prea mult de lucrurile de la locul de muncă. Vrei nişte momente fără preocupări de genul, ci doar pline de modul tău de a te relaxa. Spre sfârşitul lunii, responsabilităţile încep din nou să ocupe locul principal în mintea ta.

Peşti

Luna februarie este caracterizată de intensitate emoţională. Îţi petreci timpul cu oameni care sunt la fel de interesaţi ca tine de misterele vieţii şi preferi să realizezi conexiuni profunde. Apar lucruri la care nu te aşteptai, însă trebuie să iei totul cu calm, căci nu toate lucrurile se întâmplă aşa cum ne-am dori. Luna februarie este potrivită şi pentru romantism, motiv pentru care relaţia actuală se poate concretiza sau, în cazul în care eşti singur, va apărea cineva important.

 

×
Subiecte în articol: horoscop lunar februarie 2018