x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Luna noiembrie vine cu noi începuturi

Horoscop. Luna noiembrie vine cu noi începuturi

29 Oct 2018   •   16:38
Horoscop. Luna noiembrie vine cu noi începuturi

Berbec: Acordă-ți timp

Te vei întâlni cu o mulțime de lucruri noi, în această lună. De asemenea, empatia va ajunge la cel mai înalt nivel, însă se va îndrepta spre tine. Ajungi la concluzia că este momentul să te gândești și la binele tău, nu doar la cel al celor din jurul tău. Luna noiembrie vine cu o stare generală de bine și cu dorința de a învăța cât mai multe lucruri. 

Taur: Momentul pentru o reflecție 

Vești bune pentru tine! Atenția pe care o acorzi locului de muncă nu va rămâne nepremiată. Reușești să ajungi în punctul în care îți dorești de atât de mult timp. De asemenea, înveți să comunici eficient și analizezi o serie de greșeli din trecut, pe care nu mai vrei să le repeți. Mai mult, problemele financiare încep să-și găsească rezolvare.

Gemeni: Apare o relație stabilă la orizont

Este momentul în care iei o pauza de la muncă, pentru a te putea concentra pe sănătate și pe viața personală. Din fericire, de la mijlocul lunii veștile bune încep să apară. Dacă nu ești într-o relație, acum ai șanse foarte mari de a cunoaște pe cineva cu care să rămâi pe termen lung. Dacă ești într-o relație, aceasta se va îmbunătăți considerabil. 

Rac: Un nou început

Niciodată nu ai fost mai pregătit să renunți la lucrurile care te țin pe loc și să primești cu brațele deschise un nou început. Luna noiembrie vine cu noi începuturi în viața ta, iar energia pe care o ai îți face călătoria mai lină. Asigură-te că profiți de fiecare ocazie care îți va ieși în cale în luna octombrie, iar rezultatele te vor face fericit. 

Leu: Îți trăiești viața la maximum

Lucrurile sunt pe cale să se schimbe pentru tine. Începi un nou capitol din viața ta și este acela în care primești recompensele pentru toată munca din ultima vreme. Te bucuri de reușite și reușești să produci bani din pasiunea ta, făcând lucrul care îți place cel mai mult. Mai mult, romantismul este și el prezent pe tot parcursul lunii. 

Fecioară: Te pui pe primul loc

Din păcate, apar niște conflicte în interiorul familiei și nimeni nu vrea să facă niște compromisuri pentru a readuce armonia. Pe de altă parte, atitudinea aceasta pe care ai adoptat-o, decizia de a te pune pe primul loc o să te ajute pe plan profesional, dar și personal, pentru că ești gata să renunți la legături care erau toxice pentru tine. 

Balanță: Începi să evoluezi

Începi să te gândești tot mai mult la viitor și ești hotărât să faci pași importanți în această direcție. Astfel, începi să te dezvolți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, astfel că acorzi destul de mult timp cercetării. Sfârșitul lunii îți aduce și primele rezultate. 

Scorpion: Creativitatea apare

Ai o mulțime de treabă! Din fericire, creativitatea este prezentă în această lună și te ajută din mai multe puncte de vedere: reușești să-ți organizezi eficient timpul, reușești să aduci rezolvări tuturor problemelor pe care le ai, iar distracția nu lipsește nici ea. În luna noiembrie reușești să atingi performanța de a te distra chiar și atunci când ești singur. 

Săgetător: Revoluția solară

La mulți ani! Aceasta este luna ta! Luna noiembrie vine cu o mulțime de aventuri și inovații. Călătorești mult, iar acolo unde nu reușești să ajungi, planifici o excursie în cele mai mici detalii. În plus, apar o mulțime de lucruri noi în viața ta, iar asta te scoate din monotonia în care intrasei în ultima vreme. 

Capricorn: Pauza de care aveai nevoie

Ai muncit mult prea mult în ultima perioadă, iar atunci când nu era vorba de locul de muncă, sigur era vorba de vreo problemă neașteptată sau de vreo nemulțumire a unei persoane apropiate. Luna noiembrie îți aduce liniștea de care ai nevoie. Reușești să petreci timp de unul singur, iar asta îți aduce relaxarea de care aveai atâta nevoie. 

Vărsător: Înveți să te iubești

Luna noiembrie este acea lună care te învață ceva ce ar fi trebuit să aplici de mult: iubirea pentru propria persoană. Astfel, în această lună începi să realiezi că ești important, că faci lucruri care merită văzute, că ai lucruri de spus și că cei din jur trebuie să te asculte. Înveți să te iubești, iar energia pozitivă nu întârzie să apară. 

Pești: Pregătit pentru Rock n' Roll

Ai toată energia de care ai nevoie. Știi ce înseamnă asta? Este momentul să-ți iei adio de la lipsa de concentrare, de la letargie și este momentul să îmbrățișezi un mod mai optimist de a privi în jur. De asemenea, luna noiembrie este ideală pentru a lucra la propriul tău proiect, la acel lucru pe care îți dorești să-l faci în viitor. 

×
Subiecte în articol: horoscop noiembrie