x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Luna plină în Pești aduce emoţii foarte puternice pentru aceste trei semne zodiacale

Horoscop. Luna plină în Pești aduce emoţii foarte puternice pentru aceste trei semne zodiacale

16 Sep 2019   •   16:12
Horoscop. Luna plină în Pești aduce emoţii foarte puternice pentru aceste trei semne zodiacale

Luna plină în Pești este un moment epuizant, daca ne gândim la implicaţiile zodiacale pe care le are. Aceste trei semne zodiacale vor avea parte de emoţii foarte puternice până la sfârșitul lunii septembrie, provocate de acest eveniment astrologic, potrivit Elite Daily.

Berbec

Trebuie să iei o pauză de la toată agitaţia şi să îţi permiţi să te vindeci de toată durerea care s-a strâns în ultima perioadă. În plus, este posibil să intri în tot felul de conflicte cu persoanele importante din viaţa ta. În această lună o să ai nevoie de o persoană în care ai încredere pentru a discuta despre toate lucrurile pe care le simţi.

Leu

Treci prin tot felul de emoţii, în această lună. În plus, este posibil să treci prin tot felul de transformări, ceea ce înseamnă că o să fie nevoie să te desparţi definitiv de nişte persoane din trecutul tău şi să priveşti cu mai multă încredere spre viitor.

Săgetător

O să treci prin tot felul de drame. Astfel, o să fie nevoie să încerci să găseşti cel mai bun mod de a încheia tot felul de conflicte minore care izbucnesc în interiorul familiei, dar care nu se vor termina dacă cineva nu renunţă la orgoliu.

 

×
Subiecte în articol: horoscop lună plină septembrie 2019