x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luni 15 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop luni 15 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Oct 2012   •   17:55
Horoscop luni 15 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi se formează aspectul de Lună Nouă în zodia Balanţei şi, în ceea ce te priveşte, activează zona relaţiilor, a parteneriatelor. Eşti provocat să renunţi la acţiunea pe cont propriu şi să aprofundezi noţiunea de parteneriat. Nu îţi place singurătatea, cauţi şi găseşti tovarăşi de discuţii cu care dezbaţi teme diverse. Fii diplomat la locul de muncă şi nu te pierde în detalii.

Taur
În ceea ce te priveşte, Luna Nouă în Balanţă activează zona muncii şi a modului în care te administrezi. Este un moment favorabil să schimbi ceva în rutina zilnică şi în modul cum faci lucrurile. În raporturile cu colegii sau cu subordonaţii eşti cooperant, preferi un ritm echilibrat şi armonios. Eşti provocat să îmbini utilul şi plăcutul pentru a-ţi menţine sănătatea.

Gemeni
În cazul tău, Luna Nouă se proiectează în zona iubirii şi a copiilor. Energia zilei îţi stimulează creativitatea, dorinţa pentru joacă şi distracţie. Eşti binecuvântat cu şansa de a învăţa să îţi deschizi sufletul, să te manifeşti cu voioşie, jovialitate şi să dai uşor în mintea copiilor. Ascultă-ţi inima şi nu te lăsa influenţat de o femeie din familie ce ţi-ar putea tăia din elan prin pragmatismul cu care te abordeză.

Rac
Sub influenţa Lunii Noi care îţi activează zona familiei şi a trecutului, îţi este dat să revizuieşti relaţiile cu membrii familiei sau ai putea alege să redecorezi domiciliul. Te simţi protejat în intimitatea căminului şi ai tendinţa de a te interioriza. E un moment excelent pentru restabilirea armoniei şi echilibrului în interiorul tău şi în relaţiile cu oamenii dragi. De asemenea, ai putea face alegeri importante în ceea ce priveşte locuinţa sau patrimoniul.

Leu
Lună Nouă în Balanţă te vizează în zona gândirii şi a modului în care comunici. Acest eveniment astral te invită şi te susţine să îţi rafinezi comunicarea, să priveşti situaţiile din mai multe unghiuri, să fii nepărtinitor şi diplomat. Este un moment de revizuire a modului în care îţi gestionezi resursele morale sau materiale şi cum le utilizezi în viaţa de zi cu zi.

Fecioară

Stima de sine, calităţile şi banii munciţi îţi sunt direct vizate de Luna Nouă. Este un moment propice pentru reevaluarea valorii personale, pentru detaşarea de bunurile materiale şi pentru întărirea încrederii în forţele proprii. Viziunea personală despre tine însuţi este foarte importantă, căci legea atracţiei te susţine şi poţi materializa cu mai multă uşurinţă ceea ce crezi că meriţi.

Balanţă

Zodia ta găzduieşte fenomenul de Lună Nouă şi îţi atrage atenţia asupra propriei identităţi. Tranzitul lui Saturn prin zodia ta, care tocmai s-a încheiat, ţi-a fost un bun profesor în asumarea responsabilităţii în relaţii şi renunţarea la judecăţi. Eşti sprijinit dintr-un plan superior să îţi construieşti o nouă viziune despre viaţă, eşti mai paşnic şi mai tolerant.

Scorpion
În cazul tău, Luna Nouă în Balanţă activează zona abandonului de sine, a nevoii de acceptare şi de iertare. Dispui de o intuiţie foarte vie, eşti creativ, fantezist şi primeşti încercări în zona acceptării. Fii receptiv, cere şi primeşte sprijinul celor din jurul tău pentru a te elibera de unele frici. Cel mai bine păr să-ţi priască momentele de solitudine şi de reculegere, poate chiar în lacaşe de cult.

Săgetător

Fenomenul de Lună Nouă te vizează în zona prietenilor, a anturajului şi a protectorilor. Eşti stimulat să te manifeşti ca un prieten obiectiv şi cooperant. În grupurile în care activezi îţi asumi rolul de catalizator, împăciuitor. Îţi este dat să îţi revizuieşti atitudinea faţă de justiţie şi să joci corect. Fii atent pe ce contracte îţi pui semnătura, căci atragi partenerii cu care rezonezi.

Capricorn

Tu primeşti influenţele Lunii Noi în zona carierei şi a prestigiului social. Se deschide o perioadă în care volumul de muncă este foarte mare, dar ai satisfacţia muncii tale şi se pot deschide paliere de avansare ierarhică. Energia vitală este fluctuantă şi ar fi bine să nu te suprasoliciţi. Dispui de o minte ageră, sunt favorizate activităţile intelectuale în detrimentul celor fizice.

Vărsător

Luna Nouă în Balanţă îţi activează zona conştiinţei şi a convingerilor. Valorile tale morale, religioase, spirituale, în special cele dobândite în familie, sunt trecute pe sub lupa conştiinţei proprii. Analizezi şi despici firul în patru, cu scopul de a selecta ce să transmiţi mai departe propriilor copii. În intimitate manifeşti tendinţe spre gelozie, posesivitate şi eşti greu de mulţumit.

Peşti
În cazul tău, Luna Nouă se proiectează în zona transformării, regenerării şi a banilor proveniţi din asocieri. În următoarea perioadă ai ocazia să aprofundezi darul receptivităţii, al deschiderii spre a primi. Te bucuri de sprijin financiar din partea familiei sau ai putea intra în posesia unei moşteniri. Totuşi ai putea întâmpina unele dificultăţi legale în materializarea acestei tranzacţii.

×
Subiecte în articol: horoscop