x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luni, 19 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop luni, 19 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Noi 2012   •   18:33
Horoscop luni, 19 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Având Luna proiectată în zona prietenilor şi a anturajului, eşti foarte sociabil, îţi place să fii înconjurat de oameni şi eşti chiar deschis către noi relaţii sau contacte sociale. Funcţionezi ca un balsam pentru sufletele celor din jurul tău. Cel mai mult au de câştigat fraţii sau verişorii. Te manifeşti cu blândeţe şi ai o vorba bună pentru oricine, poate sub formă de glumă.

Taur
Luna se afla astăzi în zodia Vărsătorului şi îţi trimite influenţele în zona carierei, a puterii şi a prestigiului social. Manifeşti un spirit avangardist, reformator, în ceea ce priveşte evoluţiata ta profesioanală şi socială. Reuşeşti să îţi aduni cu succes forţele, cunoştinţele şi talentele necesare afirmării şi este posibil chiar să-ţi sporeşti veniturile financiare prin munca proprie.

Gemeni
Ţie, Luna în Vărsător de astăzi îţi energizează zona conştiinţei, a studiilor superioare sau a călătoriilor îndepărtate. Eşti vizionar, poţi dispune de calităţi profetice şi îţi recomand ca în programul tău de azi să îţi aloci timp pentru gândire, pentru a-ţi antrena mintea, dar şi pentru a depăşi unele "bariere" imaginare. Se poate prefigura o călătorie, de bun augur, în străinătate.

Rac
În cazul tău, Luna în Vărsător se proiectează în zona transformării şi a regenerării. Traversezi o perioadă de metamorfozare şi  expansiune interioară. Deşi subtilă şi nu foarte vizibilă la suprafaţă, evoluţia ta este profundă şi temeinică. Intuiţia şi compasiunea îţi înmoaie inima, trăieşti emoţii paradoxale, dar nu eziţi în a sprijini oamenii aflaţi în situaţii delicate.

Leu
Pe tine, Luna în Vărsător de astăzi te vizează în zona relaţiilor, a mariajului sau a parteneriatelor oficiale în care eşti implicat. Te remarci prin originalitate, îţi place să faci lucrurile în felul tău şi ai nevoie de spaţiu şi libertate pentru a te simţi în largul tău. Poţi relua sau chiar materializă, o discuţie mai veche, legată de un parteneriat cu un client sau cineva din anturaj.

Fecioară
Luna în Vărsător de astăzi îţi influenţează sectorul muncii şi sănătăţii. Surprizele se ţin lanţ, iar agenda ta poate suferi modificări spontane, dar de bun augur. Ai putea fi convocat, pe neaşteptate, la o întrevedere cu şeful sau un superior ierarhic, în urma căreia ţi s-ar putea aloca responsabilităţi suplimentare, dar care îţi fac plăcere şi au rolul de a te propulsa în carieră.

Balanţa
În ceea ce te priveşte, Luna în Vărsător îţi activează zona iubirii şi a copiilor. Credinţele şi convingerile tale par să fie îmbrăţişate şi împărtăşite de către cei dragi. Se poate ivi o călătorie, în scop recreativ, departe de casă sau chiar în străinătate, în compania persoanei iubite sau a copiilor. Eşti creativ, îţi place să socializezi şi adori jocurile şi distracţiile de grup.

Scorpion
Sub influenţa Lunii din Vărsător de astăzi, tu eşti predispus la emotivitate şi schimbări bruşte de dispoziţie. În ceea ce priveşte viaţa de familie sau chiar domiciliul în sine, sunt posibile evenimente neprevăzute, dar favorabile ţie. Ai putea fi fericitul beneficiar al unei moşteniri sau alte surse de venit, provenite din asocieri, se pot materializă cu generozitate.

Săgetător
Ţie, Luna în Vărsător îţi energizează zona gândirii, a comunicării, şi îţi dă un aer origininal, nonconformist, reformator. Comunici într-un mod prin care nu poţi trece neremarcat. Îţi plac dezbaterile pe teme elevate, îţi place să îţi etalezi cunoştinţele şi ai putea juca, cu succes, rolul de profesor sau îndrumător pentru partenerul de viaţă ori pentru un asociat sau colaborator.

Capricorn
Stimulat de Lună în Vărsător în zona talentelor, a calităţilor dar şi a banilor proveniţi din munca proprie, tu astăzi reuşeşti să atragi într-un mod original şi imprevizibil, resursele necesare unui trai abundent. Efectele ar putea fi de scurtă durată, aşa că revizuieşte-ţi programul cotidian şi bucură-te din plin de tot ceea ce viaţa îţi oferă. Nu neglija sănătatea.

Vărsător
Lună este găzduită astăzi de semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că luminile reflectoarelor sunt îndreptate către tine. Te remarci prin altruismul tău caracteristic, eşti sociabil, original, neconvenţional. Îţi recomand să îţi deschizi inima cu încredere către persoana iubită şi către copii, căci ai putea avea parte de surprize frumoase, artistice şi extrem de creative din partea lor.

Peşti
În ceea ce te priveşte, Luna în Vărsător te predispune la izolare, la căutări interioare prin meditaţie sau rugăciune în locuri ferite de ochii curioşilor. În intimitatea gândurilor tale, ai putea revedea experienţe din trecut, care te-au marcat, legate de familie sau de neamul din care faci parte, pe care le-ai putea vinde că prin iertare şi acceptare. Fii sincer cu tine şi dezlănţuie-te.

×