x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop mai 2019. Se anunță o lună plină de succes

Horoscop mai 2019. Se anunță o lună plină de succes

01 Mai 2019   •   12:34
Horoscop mai 2019. Se anunță o lună plină de succes
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Luna mai se anunță a fi una benefică în zona comunicării. Ești din ce în ce ma sincer cu cei din jur, iar aceștia tind să aprecieze mai mult modul în care alegi să te exprimi. În plus, apar oportunități în zona financiară și începi să privești cu ochi din ce în ce mai buni investițiile pe termen lung.

Horoscop Taur

Luna mai vine cu vești bune când vine vorba de relații. Dacă nu ești într-o relație, acum ai șanse mari să cunoști pe cineva cu care ești compatibil pe toate planurile. Dacă ești într-o relație, se anunță îmbunătățiri. Pe de altă parte, este indicat să analizezi mai bine opțiunile înainte de a lua o decizie importantă.

Horoscop Gemeni

Începi să muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești și nu te temi deloc de competiție. Pe de altă parte, o să intri în mai multe conflicte decât în mod normal, tocmai pentru că firea ta încăpățânată este mai accentuată acum decât în luna aprilie. Eviți abordările directe.

Horoscop Rac

Ai parte de emoții puternice și este posibil să te găsești de mai multe ori în punctul în care nu știi în ce direcție să te îndrepți. Astfel, este indicat să discuți cu oameni apropiați despre ce ai de făcut, înainte de a lua decizii în zona carierei. Pe de altă parte, pe plan sentimental vei avea parte de multă pasiune.

Horoscop Leu

În luna mai începi să iei atitudine când vine vorba de lucrurile pe care ți le dorești. Nu mai ai răbdare să aștepți ca lucrurile pur și simplu să se întâmple, iar acest lucru este valabil pe toate planurile. Începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

Fecioară

Se anunță o lună plină de profunzime. Analizezi fiecare concept cu care intri în contact și alegi să privești frumusețea din lucrurile simple. În plus, construiești fundații solide când vine vorba de ideile pe care le ai, înainte să le pui în aplicare. Zona cognitivă este favorizată în luna mai.

Horoscop Balanță

Presiunea nu va lipsi din luna mai. Responsabilitățile se înmulțesc și, în plus, ai tendința de a te implica în tot mai multe lucruri. Ai multă energia pozitivă de care poți profita și, în plus, reușești să-ți îmbunătățești aptitudinile în zona comunicării. Ai din ce în ce mai multă încredere în tine.

Horoscop Scorpion

Se anunță o lună plină de succes. Energia și optimismul de care dai dovadă te ajută să treci peste orice problemă îți iese în cale. În plus, zona financiară cunoaște îmbunătățiri considerabile. Pe de altă parte, încearcă să nu mai analizezi obsesiv lucrurile care se întâmplă în jurul tău.

Horoscop Săgetător

Dispui de o mulțime de resurse în luna mai și, astfel, nu dai înapoi de la nicio provocare. Norocul nu te ocolește nici când e vorba de planul sentimental, pasiunea de care dai dovadă te ajută să depășești conflictele minore care apar în interiorul relației. Oferi sprijin prietenilor și familiei.

Horoscop Capricorn

Nu reușești să te concentrezi cum trebuie în luna mai. Gândul îți fuge în toate direcțiile și te gândești din ce în ce mai mult la o pauză de la toată agitația cu care ești obișnuit în mod normal. Pe de altă parte, în sfârșit primești aprecierea de care ai nevoie, iar sfârșitul lunii se anunță unul benefic pe plan profesional.

Horoscop Vărsător

Ai un început bun pe plan financiar și, astfel, reușești să te încarci cu energie pozitivă și încredere în propria persoană. Începi să te gândești din ce în ce mai serios la investiții pe termen lung și vrei să muncești mai serios la viitorul tău. Faci tot posibilul să-ți implementezi ideile.

Horoscop Pești

Ești deschis când vine vorba de lucruri noi pe care ai șansa să le încerci. Ai curajul să te aventurezi în necunoscut și vrei să-ți descoperi noi pasiuni. Pe de altă parte, iei multe decizii în funcție de starea de spirit pe care o ai. Este indicat să analizezi mai bine propunerile pe care le primești.

×
Subiecte în articol: horoscop lunar 2019 horoscop mai