x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop, marti, 10 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop, marti, 10 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Apr 2012   •   21:00
Horoscop, marti, 10 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Luna in Sagetator formeaza aspecte tensionate cu Venus, Marte si Neptun, dar se afla in relatie armonioasa cu Uranus, ceea ce inseamna ca astazi simtim nevoia unei schimbari, a unei noi viziuni in viata noastra, iar pentru asta e necesar sa renuntam la niste convingeri sau proiecte vechi.

BERBEC

E posibil ca astazi sa te intrebi incotro merge viata ta, ce-ti doresti cu adevarat, ce principii merita sa adopti sau sa abandonezi. Este o zi care te duce cu gandul la viitor, la destin si menirea in viata. Daca esti atent, mesajele primite din diverse surse te ajuta sa constientizezi schimbarile pe care e necesar sa le faci, mai ales in gandire, dar si in activitatile zilnice.

TAUR

Astazi tinzi sa fii suspicios si destul de pesimist in ce priveste unele relatii care devin acum tot mai fragile. Ajung la tine tot felul de informatii, deconspiri secrete, esti un fel de detectiv fara voie. E posibil sa te simti inselat sau mintit si sa ai senzatia ca cineva a luat decizii peste capul tau. Toate aceste experiente insa iti sunt de folos, pe termen lung.

GEMENI

S-ar putea ca astazi sa nimeresti in mijlocul unor oameni 'bine-intentionati“, sfatuitori priceputi, care isi dau cu parerea despre ce ar trebui sa faci, ce e mai bine pentru tine, unde gresesti etc. Provocarea zilei consta in a avea curajul sa-ti protejezi spatiul, sa spui 'nu“ si sa refuzi politicos sfaturile. E foarte important, mai ales daca te afli in pragul unor alegeri importante relationale, sa te asculti pe tine.

RAC

Pentru tine, provocarea majora a zilei ia chip de dilema. Te simti blocat si, cu cat te agiti mai mult, cu atat de afunzi mai tare in propriile ganduri, frici, inhibitii. Zona vizata este aceea a locului de munca si serviciului. Ai de ales mijloacele potrivite prin care sa aduci contributie si sa fii in serviciul oamenilor. Iar drumul optim pare sa fie acela care-ti permite sa te exprimi liber si este inedit, revolutionar, original.

LEU

Tanjesti dupa o schimbare, o noua viziune, un nou drum sau o aventura care sa te faca sa simti ca traiesti. Ideile indraznete nu sunt insa sustinute de resursele materiale, pe care e necesar sa le gestionezi cat mai atent. Si totusi, nu renunta la un vis sau la o dorinta puternica. In scurt timp, se poate materializa.

FECIOARA

S-ar putea ca astazi sa ai senzatia ca toata lumea trage de tine in toate partile. Presiunea pe care o simti te poate face sa rabufnesti, mai ales acasa, fata de cei dragi. Este o zi incordata, si e de preferat sa eviti suprasolicitarea sau deciziile radicale, mai ales daca vizeaza familia sau cariera. Pe de alta parte, daca esti intr-un impas financiar, astazi pot aparea solutii neasteptate.

BALANtA

Comunicarea, intalnirile, deplasarile si demersurile administrative se afla astazi sub influenta contextului astral tensionat. Asadar, inarmeaza-te cu rabdare pentru a putea face fata reactiilor impulsive, amanarilor si blocajelor. Pe de alta parte, daca lucrurile stagneaza intr-o anumita privinta, probabil ca se intampla pentru un motiv, deci asteapta sa vezi noi optiuni.

SCORPION

Luna in Sagetator, implicata in aspecte tensionate in prima parte a zilei, reactiveaza frustrari, blocaje, temeri legate de bani. Este insa o provocare foarte utila, daca poti vedea partea constructiva acestui moment, in sensul ca te ajuta sa gasesti mijloace noi de castig. De altfel, spre seara apar primele solutii.

SAGETATOR

Esti direct vizat de contextul astral tensionat al acestei zile, avand in vedere ca Luna se afla in zodia ta. Tensiunile vizeaza zona carierei, familiei, relatiilor. S-ar putea sa te temi de urmatorul pas sau sa nu stii ce alegere sa faci, mai ales daca te afli in plina schimbare si reformulare. Insa, cu tot tavalugul din viata ta prezenta, reusesti sa-ti pastrezi optimismul si sa gasesti rapid noi directii.

CAPRICORN

O zi incordata si pentru tine, mai ales sub aspect emotional si fizic. Fie s-a acumulat foarte multa oboseala, fie esti extrem de sensibil la orice schimbare de vibratie, fie se reactiveaza o problema de sanatate mai veche. Oricum, ce ai de inteles este ca e necesar sa manifesti mai mult respect pentru corp si atentie la sanatate.

VARSATOR

Astazi s-ar putea sa ai parte de dezamagiri de la prieteni sau oameni foarte apropiati. Apar neintelegeri, ti-e greu sa te pui de acord cu ei, in privinta unor obiective comune, ai senzatia ca vorbesti o limba diferita de a celor din jur. Totusi, aceste provocari au un rol benefic, pentru ca te motiveaza sa schimbi foaia, sa te uiti altfel la o serie de oameni, sa reinventezi niste relatii si proiecte.

PESTI

Luna in Sagetator activeaza zona carierei, asa ca acesta este terenul de joaca pentru tine, astazi. Avand in vedere ca aspectele sunt tensionate, e posibil sa te trezesti pe un drum infundat in cariera, sa afli de niste schimbari neasteptate sau sa primesti vesti legate de niste restrictii si masuri neplacute. In orice caz, toata blocajele te pot orienta catre noi perspective.

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×