x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop martie. Leii evoluează pe toate planurile

Horoscop martie. Leii evoluează pe toate planurile

26 Feb 2019   •   09:15
Horoscop martie. Leii evoluează pe toate planurile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec: O să ai parte de o schimbare majoră

În luna martie ești din ce în ce mai conștient de lucrurile pe care ți le dorești și încerci să elimini orice formă de ambiguitate. În plus, începi să-ți aloci mai mult timp pentru propria persoană. O să ai parte de timp de calitate petrecut alături de prieteni.

Taur: Ești pregătit mental pentru tot ce urmează

Apar o mulțime de oportunități în cale și ești pregătit să te bucuri de toate. Se anunță vești pozitive în ceea ce privește cariera. În sfârșit, toată munca din ultima vreme va fi răsplătită.

Gemeni: Vrei să atingi stelele

Te gândești din ce în ce mai mult la carieră și, în general, la drumul profesional. Faci tot ce poți pentru a progresa și a învăța cât mai mult. În luna martie, limita e cerul, în ceea ce privește cariera.

Rac: Îți asumi riscuri

Îți mărești orizonturile, ești dispus să-ți confrunți temerile și vrei să te bucuri de tot ce are viața de oferit. Dacă nu ești într-o relație, acum ai șanse mari să cunoști pe cineva special.

Leu: Evoluezi pe toate planurile

Renunți la barierele pe care ți le-ai impus în viața de cuplu. Ești din ce în ce mai deschis și ești dispus să fii 100% alături de persoana iubită. Mai mult, vei avea parte de stimulare intelectuală și, în plus, se anunță îmbunătățiri semnificative când vine vorba de carieră.

Fecioară: Înveți ceva nou despre tine

Începi să acorzi din ce în ce mai multă atenție conversațiilor pe care le ai. Mai mult, realizezi că ești un romantic incurabil și, astfel, îți îndrepți din ce în ce mai mult atenția asupra artelor.

Balanță: Renunți la rutină

Îți schimbi în totalitate stilul de viață. Fie că te apuci de un sport, descoperi un nou hobby sau vrei să înveți mai mult, în luna martie ești gata să faci schimbările pe care le vrei de mult timp.

Scorpion: Creativitatea este din ce în ce mai prezentă

Creativitatea aceasta te va ajuta pe toate planurile. Mai mult, ai multă energie care va fi prezentă pe tot parcursul lunii. Reușești să duci la bun sfârșit proiecte pe care le-ai tot amânat.

Săgetător: Îți acorzi timp pentru propria persoană

Pentru tine, martie este un moment perfect pentru relaxare. Ai muncit mult de la începutul anului, iar după veștile bune pe care le vei primi la început de lună, îți acorzi liniștea pe care o meriți atât de mult.

Capricorn: Gândești departe

Comunici din ce în ce mai eficient, chiar dacă, la nivel cognitiv, analizezi din ce în ce mai mult și te complici din ce în ce mai mult. Nu lași niciun detaliu să-ți scape și este posibil ca această analiză exagerată să-ți aducă și stres.

Vărsător: Ești din ce în ce mai realist

Gândești din ce în ce mai practic, nu mai vrei să complici lucrurile și încerci să-ți faci o analiză cât se poate de obiectivă. În plus, începi să fii din ce mai conștient de bugetul pe care îl ai.

Pești: Distracție și împlinire

Aceasta este luna ta. Te bucuri de toate lucrurile pe care le ai și apreciezi din ce în ce mai mult persoanele din viața ta. În plus, reușești să te organizezi din ce în ce mai bine și să legi prietenii din ce în ce mai strânse.

×
Subiecte în articol: horoscop martie