x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Nodul Nord: Harta către succes pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop. Nodul Nord: Harta către succes pentru fiecare semn zodiacal

21 Oct 2019   •   11:01
Horoscop. Nodul Nord: Harta către succes pentru fiecare semn zodiacal
Sursa foto: pixabay.com

Ți-ai dorit vreodată ca cineva să îți dea o hartă spre succes? În condițiile în care toți își doresc să atingă succesul, mulți oameni nu au nici cea mai vagă idee ce înseamnă succesul pentru ei. Unii cred că succesul constă în bani, alții în a avea o familie, scrie Elite Daily.

Nodul Nord și nodul Sud arată unde se aflau Luna și planeta care îți guvernează zodia în momentul în care te-ai născut. Împreună, acestea spun o poveste despre călătoria pe care urmează să o ai.  

Publicația menționată spune că există o hartă a succesului, iar aceasta stă ascunsă în nodul Nord.

Berbec

Ești menit să fii o stea care nu se oprește niciodată din a străluci. Nu te mai ascunde în umbră și nu mai face compromisuri. Ești menit să fii lider.

Taur

Concentrează-te pe muncă, organizare și acceptarea că ești menit să ai o rutină care să-ți asigure prosperitate în timp. Găsești pacea în plăcerile simple.

Gemeni

Ești menit să îți îndrepți toată atenția către un țel unic. Încearcă să absorbi toată informația care vine spre tine, însă păstrează-ți mintea critică. Îți găsești fericirea în cunoaștere și evoluție.

Rac

Conectează-te cu propriile emoții. Scopul tău stă în sensibilitate și empatie. Succesul pentru tine stă în a fi înconjurat în permanență de persoanele importante din viața ta.

Leu

Fii curajos și exprimă-te cu libertate de fiecare dată, indiferent de ce cred cei din jur. Ești menit să trăiești în lumina reflectoarelor. Succesul pentru tine înseamnă faimă, avere și lux.

Fecioară

Gândești logic, te bazezi pe fapte mai degrabă decât pe emoții și astfel reușești, într-un mod abstract, să te conectezi cu propria persoană la un nivel mult mai profund. Succesul pentru tine înseamnă libertate.

Balanță

Ești menit să împarți pace în lume. Potențialul tău maxim stă în a coopera cu cei din jur și a-i face pe toți să se conecteze unul cu celălalt. Succesul pentru tine stă în a-i face pe cei din jur să înțeleagă importanța loialității.

Scorpion

Succesul pentru tine înseamnă spiritualitate. Conectarea cu divinitatea înseamnă totul pentru tine. În loc să cauți plăceri materiale, fericirea și succesul pentru tine stau în liniștea sufletească.

Săgetător

Nu ești făcut să stai într-un singur loc, ci să călătorești cât de mult poți în căutare de locuri noi, oameni noi și filozofii noi. Ești un suflet liber.

Capricorn

Succesul pentru tine stă în independență. Treci peste nevoia de afecțiune și îți găsești fericirea în a-ți construi succesul fără ajutor din partea celor din jur. A fi propriul șef înseamnă a atinge succesul.

Vărsător

Succesul stă în coordonarea unei comunități. Iubești munca de echipă și de aceea poți fi un lider grozav. A atinge succesul înseamnă a-i ajuta pe cei din jur să crească.

Pești

Succesul pentru tine stă în creativitate. Ești menit să fii un artist, să aduci culoare peste tot pe unde mergi. Emoția pentru tine este extrem de importantă în măsura în care îți dorești să atingi succesul.

×
Subiecte în articol: horoscop cariera succes