x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop pentru săptămâna 11-17 septembrie. Săptămână plină pentru scorpioni

Horoscop pentru săptămâna 11-17 septembrie. Săptămână plină pentru scorpioni

08 Sep 2017   •   12:37
Horoscop pentru săptămâna 11-17 septembrie. Săptămână plină pentru scorpioni
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Săptămâna începe într-o notă pesimistă și simți că îți epuizezi toată energia când ești în preajma unui grup de oameni. Spre mijlocul săptămânii lucrurile se schimbă și te simți invincibil. Poți să realizezi tot ce-ți pui în minte.

Taur

Săptămâna viitoare începe cu un aer pasional, însă nu este acea formă benefică de pasiune ce se manifestă în sfera artisticului, ci o formă de pasiune ce se joacă cu emoțiile tale. Încearcă să îți calculezi mai bine reacțiile.

Gemeni

Te axezi pe cunoașterea propriei persoane. Îți dorești să explorezi noi teritorii, iar prejudecățile nu te pot atinge. Spre mijlocul săptămânii, te simți mai conectat intelectual, iar acest lucru se poate vedea în modul în care îți gestionezi acțiunile.

Rac

Încearcă să nu iei decizii la început de săptămână. Te simți departe de realitate, iar cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți acorzi mai mult timp. Petrece mai mult timp singur, pentru a reuși să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Leu

Nu știi cu certitudine ce îți dorești, însă spre mijlocul săptămânii, romantismul te acaparează și nimic altceva nu mai contează. Sfârșitul săptămânii te găsește plin de încredere datorită romantismului care te definește.

Fecioară

Încearcă să asculți mai mult și să te oprești din a judeca părerile diferite ale prietenilor tăi. Poți să realizezi toți ceea ce îți propui, însă nu te arunca în discuții contradictorii fără sfârșit. Fii rațional și acordă atenție tuturor.

Balanţă

Ești copleșit de materialism și simți nevoia să cumperi tot ce îți iese în cale, fără a avea neapărată nevoie. Încearcă să fii mai cumpătat, căci lucrurile materiale nu îți vor aduce fericirea pe care o cauți.

Scorpion

Atragi atenția în toate locurile în care ajungi. În plus, simți nevoia unor experiențe noi și te aventurezi în tot ceea ce îți iese în cale. Sfârșitul săptămânii te găsește mai liniștit, căutând relaxare și liniște. Săptămâna viitoare se anunță a fi completă.

Săgetător

Te simți departe de realitate. La începutul săptămânii îți creezi o lume parcă ruptă din desenele animate. Ai gânduri mari pentru viitor și o atitudine pozitivă care te va ajuta să îndeplinești tot ce îți propui.

Capricorn

Te simți copleșit de tot felul de informații care vin spre tine, însă încearcă să asimilezi doar ceea ce este important. Nu te aglomera cu tot felul de lucruri inutile. Unele dintre informațiile pe care le vei primi te vor ajuta în decizii viitoare.

Vărsător

Începi săptămâna axat pe tot ceea ce înseamnă social. Te simți norocos că faci parte dintr-un grup care are aceleași perspective ca tine, ceea ce înseamnă că te poți baza pe ajutorul prietenilor în tot ceea ce îți propui să faci.

Peşti

Este greu să îți dai seama ce își dorește lumea de la tine, căci viziunile pe care le ai sunt total diferite de cele ale prietenilor tăi. Ești axat pe tot ce înseamnă simplitate, iar a asculta muzică, întins în pat, ți se pare modul ideal de a lăsa timpul să treacă.

×