x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Personalitatea emoțională a fiecărui semn zodiacal

Horoscop. Personalitatea emoțională a fiecărui semn zodiacal

12 Mar 2019   •   17:33
Horoscop. Personalitatea emoțională a fiecărui semn zodiacal
Sursa foto: pixabay.com

Potrivit Your Tango, semnul zodiacal și caracteristicile astrologice influențează modul în care privim lumea ca oameni. Astfel, fiecare semn zodiacal în parte vorbește despre personalitatea emoțională pe care o avem.

Berbec

Berbecii sunt puternic legați de emoțiile lor, fiind și una dintre cele mai pasionale semne ale zodiacului. Aceștia pot crea legături emoționale puternice cu persoanele din jurul lor, însă pot fi și competitivi. Mai mult, simt nevoia să dovedească lucrurile de care sunt capabili, iar acest fapt poate duce la agresivitate.

Taur

Taurii tind să fie mai iubitori și mai atenți decât Berbecii. Aceștia au o natură sensibilă și o să iubească întotdeauna atingerile tandre. De asemenea, aceștia sunt foarte înclinați spre gătit, grădinărit, muzică și creație, în general.

Gemeni

Gemenii găsesc valoare emoțională în sociabilitate și în integrarea în diferite comunități. Aceștia tind să fie foarte gânditori și empatici. Mai mult, Gemenii înțeleg empatia nu prin milă, ci printr-o înțelegere emoțională autentică.

Rac

Racii sunt extrem de emoționali. Deși natura lor este pesimistă și distantă, aceștia sunt foarte sensibili când vine vorba de persoanele din jurul lor și au tendința de a analiza la nesfârșit tot ce se produce în jurul lor.

Leu

Leii sunt călduroși. Deși la prima vedere par distanți și rezervați, în realitate aceștia sunt cu adevărat sensibili și înțelegători. Leii au tendința de a fi generoși, dispuși mereu să ajute și gata să găsească rezolvări pentru orice problemă.

Fecioară

Fecioarele se concentrează extrem pe mult pe motive și, prin urmare, pot fi percepute ca fiind distante și detașate. Acestea au tendința de a aborda situațiile într-o manieră rațională și metodică, iar reacția emoțională este lăsată la urmă.

Balanță


Balanțele sunt persoane sociabile, fericite când petrec timp în compania oamenilor cu care au lucruri în comun și gata să evite mereu o situație în care trebuie să stea singure. Acestea sunt atente și dulci, însă dispuse să lase totul baltă dacă le abandonezi.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și emoționali. Înțeleg lucrurile în profunzime și își arată atașamentul pe care îl au de anumite persoane cu fiecare ocazie pe care o au.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști și emoționali. Aceștia au așteptări mari și, de aceea, sfârșesc de multe ori prin a fi dezamăgiți.

Capricorn

Capricornii sunt rezervați. Aceștia au tendința de a analiza lucrurile pe fiecare parte și sunt foarte rare ocaziile când se lasă purtați de val. Având în vedere natura lor serioasă, aceștia sunt destul de pesimiști.

Vărsător

Vărsătorii nu consumă energie pentru a-și ascunde emoțiile. Aceștia fac ce simt, când simt, fără să simtă vreo formă de rușine. Pe de altă parte, cea mai mare teamă a unui Vărsător este legată de plânsul în fața cuiva.

Pești

Peștii sunt deosebit de empatici. Inteligența lor emoțională este ridicată, ceea ce înseamnă că se pot pune în poziția altcuiva cu ușurință. Mai mult, aceștia simt totul cu profunzime, însă nu au tendința să-și arăta emoțiile.

 

×
Subiecte în articol: horoscop personalitate emotionala