x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

22 Dec 2014   •   19:33
HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu
Sursa foto: HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu
HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu
2015 este un an care te predipsune la multă activitate de detaliu, răbdare, schimbarea atitudinii față de muncă și implicațiile ei. Stările tale de spirit se vor menține într-un ritm fluctuant însă, nativ, ești un maestru în a te descurca excelent cu ele. Capitolul amoros se îmbunătățește, se va trage linie după evenimentele petrecute de trei ani încoace, simțind o mare ușurare.

Însă se conturează schimbări majore în planul muncii și al sănătății. Recomandabil este să vii în întâmpinarea acestora. Revizuiește-ți situația profesională și starea generală a sănătății, doarece aceste segmente de viață sunt strâns legate între ele, susținându-se unul pe celălalt.

În continuare vor fi prezente în viața ta domeniile filozofice, spirituale, relațiile cu oameni de vază în diverse domenii ale vieții. Meditațiile în locuri sfinte, călătoriile cu temă spirituală, lecturile religioase sau despre culturile și civilizațiile lumii contemporane vor fi refugiile tale mai mult sau mai puțin secrete.

Totul este să îți aranjezi programul zilnic astfel încât să alternezi în permanență orele de odihnă, cele de studiu și cele de muncă. Asta pentru că organsimul tău va resimți din plin oboseala sau chiar accentuarea unor afecțiuni mai vechi. Vizate sunt segmentele ficatului, șoldurile, coapsele, dar și aparatul respirator.

Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec, te vor impulsiona să îți schimbi sistemul valorilor morale, să te apropii mai mult de oamenii de bună calitate, să călătorești în locuri frumoase, încărcate cu energie benefică și să închei o etapă socio-profesională care și-a epuizat experiențele pentru tine.

Relațiile Racului în 2015
Relațiile cu străinătatea îți aduc noutăți în intervalul 12 ianuarie – 20 februarie. Sunt posibile discuții cu persoane aflate departe de granițele țării, călătorii în străinătate sau demersuri necesare realizării unui contract de colaborare cu parteneri străini. Frumos este faptul că toate acestea îți vor lumina sufletul și chipul, îți vor deschide posibilități noi de a-ți dezvolta spiritul.

În preajma datei de 20 martie se va construi o eclipsă parțială de Soare în Semnul Peștilor, oferindu-ți momente de revelație, de înțelegere a lucrurilor dincolo de aparențe. Apropierea de cele sfinte, dialogurile cu persoane religioase îți vor aduce pe de o parte informații deosebite, iar pe de altă parte liniște și pace sufletească.

Relațiile familiale sunt dinamice. Se vor ivi situații plăcute, altele mai puțin, altele neutre. Cum pentru tine casa și familia înseamnă totul pe lumea asta, vei avea ocazii bune de a-ți reamenaja spațiul de locuit, de a achiziționa obiecte valoroase, de a te întâlni cu rudele dragi. Sigur că ușor se poate ajunge la contradicții de la un simplu și banal țânțar, însă folosește-ți farmecul personal, talentul nativ de cloșcă și împacă pe toată lumea.

În perioada 3 – 5 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună, marcându-ți un final de etapă domestică. Fie reușești să închei demersuri specifice, fie să lămurești chestiuni familiale. Sau chiar te poți muta în casă nouă.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt tensionate, de aceea ferește-te să te bazezi pe rude apropiate sau prieteni. Este mai bine să te înconjori numai de persoanele care s-au dovedit de încredere de-a lungul timpului. Se recomandă – din cauza labilității psihice din intervalul 19 iulie – 9 octombrie – multă prudență, pentru că unii te vor provoca destul de mult.

Pe 13 septembrie se va forma o eclipsă parțială de Soare în Semnul Fecioarei și îți va crea efecte în plan intelectual. Asta înseamnă că foarte ușor îi vei intui pe ceilalți, în mod special pe rudele și prietenii apropiați. Simțurile fiindu-ți activate mult, starea sănătății tale poate avea de suferit. Învață să iei oamenii așa cum sunt și oferă ajutor și sfaturi numai când ți se cere.

Relațiile parteneriale vor continua în același registru ca și în anul precedent. Atenția și eforturile îți sunt direcționate în alte domenii de viață, iar cumva acesta al relaților parteneriale rămâne în umbră. Încet, sigur și discret Pluto, aflat în Capricorn în segmentul tău partenerial, nu te va lăsa în pace până nu îți reformulezi din temelii concepțiile și atitudinea față de parteneri.

Relațiile sentimentale se vor detensiona vizibil, însă în intervalul 14 iunie – 18 septembrie Saturn va reveni în acest sector și te va impulsiona să retușezi ultimele detalii amoroase rămase de izbeliște. Dar greul sentimental a trecut și ai deja liber la a te îndrăgosti. Cea mai bună perioadă pentru distracții, iubiri fulgerătoare și aventuri pasagere este 5 – 31 decembrie 2015.

Domeniul profesional

Forfotă se întrezărește în intervalul 20 februarie – 31 martie și în preajma datei de 28 septembrie, când se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Berbecului. În special relațiile cu șefii sunt animate: discuții aprinse, activități dinamice, diverse; posibil să ți se ofere o mărire salarială sau o postură de conducere. Discerne atent în ce situații profesionale te angrenezi, astfel încât să nu te suprasoliciți. Este adevărat că prin eforturile depuse, mai ales în prima parte a anului, în câmpul muncii ți se deschid variante noi de câștig pe termen lung.
Vizavi de șefi, responsabilități profesionale, imagine publică, statut socio-profesional se va evidenția un moment de final de etapă în preajma datei de 28 septembrie. Posibil să renunți la un loc de muncă, la o postură profesională care nu te mai reprezintă sau pur și simplu să abordezi altfel toate acestea. Traversezi o perioadă, de fapt este vorba de câțiva ani, în care nu prea poți suporta un șef sau să fii condus de cineva la modul general. Pe scurt, tu îți ești propriul șef, chiar ai avea curajul să lucrezi pe cont propriu sau să abordezi un alt loc de muncă, o altă profesie.   

Relațiile colegiale și desfășurarea activității profesionale vor cunoaște schimbări profunde. Începe o perioadă de aproximativ doi ani și jumătate în care va trebui să te bazezi mai mult pe forțele tale. Activitatea profesională se poate restrânge, modifica sau diversifica atât de mult, încât să simți la un moment dat că tot Univesrul se sprijină pe umerii tăi.

Sigur că modificările de la serviciu vor atrage după sine și modificări în plan financiar. Vei avea cu totul alte surse de venit, greu de anticipat. Muncă multă, bani care vor veni și ei la momentul potrivit, dar totuși este bine să te obișnuiești să trăiești cu strictul necesar.

Cugetarea anului 2015 pentru Raci: „Femeile creează prin iubire; bărbații crează prin imaginație.” –  Rabindranath Tagore (Călător)

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro


® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare


×