x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 11-17 iunie. Săgetătorii sunt prinşi în haos

Horoscop săptămâna 11-17 iunie. Săgetătorii sunt prinşi în haos

08 Iun 2018   •   14:40
Horoscop săptămâna 11-17 iunie. Săgetătorii sunt prinşi în haos

Horoscop pentru Berbec

Este momentul să te ocupi de problemele de bază, respectiv sănătatea şi relaxarea. Săptămâna aceasta simţi că energia ta a ajuns la sfârşit, de aceea ar fi bine să petreci mai mult timp de unul singur pentru a te ocupa de problemele personale.

Taur

Romantismul este prezent în această săptămână, astfel că vei petrece mult timp cu persoana dragă ţie. Îţi arăţi dragostea prin fiecare gest simplu şi te bucuri de fiecare moment petrecut împreună. Emoţiile sunt puternice în această săptămână.

Gemeni

Încerci să petreci tot mai mult timp cu prietenii şi familia, însă munca îţi va ocupa mare parte din timp. Deşi nu eşti obişnuit cu asta, nu te vei descurca când vine vorba de atenţie distributivă. Prin urmare, încearcă să te ocupi de lucruri pe rând.

Rac

Săptămâna aceasta este ideală pentru a face planuri de călătorie cu familia şi prietenii. Spre sfârşitul săptămânii vor apărea unele conflicte în interiorul familiei, în contextul în care ideile pe care le aveţi se cam contrazic. Lucrurile se vor rezolva prin comunicare.

Leu

La începutul săptămânii nu reuşeşti să te concentrezi asupra lucrurilor simple pe care le ai de făcut. Gândul îţi zboară tot timpul în altă parte şi nu înţelegi de ce toată lumea vrea câte ceva de la tine. Cu toate acestea, diplomaţia te scoate din orice situaţie.

Fecioară

Eşti plin de energie şi simţi că poţi face tot ceea ce îţi propui. Talentul tău în privinţa organizării va fi cheia succesului în această săptămână. De asemenea, vei avea de luat o serie de decizii importante, însă logica ta va funcţiona perfect.

Balanţă

În această săptămână înveţi că cel mai bine este să te bazezi pe propriile puteri. Începi să înţelegi că nu ai nevoie de nimeni pentru a putea face provocărilor, iar toată încrederea pe care o capeţi în propriile puteri îţi oferă multă energie.

Scorpion

Câteodată cel mai bun mod în care poţi ajuta pe cineva este să taci, iar săptămâna aceasta se referă la aspectul ăsta. În ciuda intenţiilor tale cele mai bune, cei din jur nu sunt dispuşi să asculte. Relaxează-te şi oferă-le o îmbrăţişare.

Săgetător

Eşti într-o continuă agitaţie. Nu reuşeşti să te linişteşti, astfel că tot ce se întâmplă în jurul tău se transformă într-un haos. Mai mult, în aceastăsăptămână nu îţi doreşti să socializezi şi ai o atitudine ostilă faţă de cei care instită.

Capricorn

Săptămâna aceasta eşti mai organizat decât în mod normal. Astfel, în prima parte a săptămânii te ocupi de lucrurile pe care le ai de făcut, îţi îndeplineşti responsabilităţile, în timp ce ultima parte a săptămânii este dedicată distracţiei.

Vărsător

Trebuie să te dedici micilor detalii atât acasă, cât şi la locul de muncă. Un singur detaliu poate schimba cu totul povestea, iar în această săptămână înveţi acest lucru. De asemenea, vei experimenta ceva cu totul nou pentru tine.

Peşti

În această săptămână îţi asumi riscuri, motiv pentru care intri în contact cu o mulţime de oportunităţi. Pe de altă parte, spre sfârşitul săptămânii te vei confrunta cu unele probleme când vine vorba de a lua decizii, iar o discuţie cu prietenii ar trebui să rezolve problema.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal iunie 11-17 iunie