x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 12 -18 martie. Vărsătorii au discuţii interesante în familie

Horoscop săptămâna 12 -18 martie. Vărsătorii au discuţii interesante în familie

09 Mar 2018   •   19:00
Horoscop săptămâna 12 -18 martie. Vărsătorii au discuţii interesante în familie

Berbec

Toate orele de muncă din ultima vreme vor fi răsplătite la începutul acestei săptămâni. Cheia succesului din ultima vreme este perseverenţa, iar rezultatele care apar te încarcă cu energie pozitivă. Săptămâna aceasta lucrurile vor merge ca pe roate.

Taur

Te simţi excelent, iar o persoană cunoscută ţie începe să-ţi atragă atenţia mai mult decât în mod normal. Ai dispoziţia necesară pentru a accepta această nouă provocare pentru viaţa ta amoroasă, iar lucrurile vor merge chiar bine.

Gemeni

Nu este sfârşitul lumii, ci doar o mică problemă cu care te confrunţi pe moment. Fie că este vorba de o răceală, fie că este vorba de un conflict minor, lucrurile vor trece rapid, dacă priveşti totul cu calm. Încearcă să înveţi ceva chiar şi din experienţele mai puţin plăcute.

Rac

Vei participa la o petrecere importantă în această săptămână şi, chiar dacă petrecerea nu este dată în onoarea ta, reuşeşti să fii în centrul atenţiei. În restul săptămânii, în afara momentelor în care este absolut necesară socializarea, preferi să petreci timp singur.

Leu

La începutul săptămânii, te gândeşti doar la carieră. Vrei să te faci remarcat cât mai repede cu putinţă, iar răbdarea nu este tocmai o caracteristică de-a ta. Spre sfârşitul săptămânii, încerci din răsputeri să îţi faci timp pentru relaxare, iar când prinzi un moment liber, îl petreci singur.

Fecioară

Uneori este important să te concentrezi pe imaginea de ansamblu, dar nu şi în această săptămână. Acum, fă un efort şi acordă atenţie detaliilor. Nu interpreta lucrurile, până nu analizezi şi cel mai mic detaliu, căci lucrurile nu sunt tocmai ce par săptămâna asta.

Balanţă

Te bucuri de toate lucrurile mici care îţi ies în cale, iar florile pe care le vezi în drumul spre muncă îţi amintesc că lumea este un loc extraordinar. În această săptămână vrei să petreci cât mai mult timp în natură, chiar dacă locul de muncă îţi ocupă mare parte din zi.

Scorpion

O ceartă pe care o ai cu o persoană foarte importantă pentru tine te întristează nespus de mult. Simţi că te prăbuşeşti, însă lucrurile nu sunt atât de grave. Vorbeşte cu acest om special despre ceea ce simţi, fii sincer şi totul o să revină la normal.

Săgetător

Ai o mulţime de idei măreţe în această săptămână, dar nu prea îţi dai seama cum ar trebui să le pui în aplicare, iar acest lucru este un motiv de stres. Vorbeşte cu cei apropiaţi despre ideile tale şi o să reuşeşti să pui totul în aplicare într-un mod foarte inventiv.

Capricorn

Îţi doreşti să pleci în aventuri, să-ţi asculţi instinctul, să faci tot ceea ce îţi trece prin cap, fără ca cineva să te oprească. Îţi doreşti să pleci din oraş şi să faci unele drumeţii. Lucru foarte simplu. Chiar dacă nu ţi-a trecut prin minte, o plimbare la munte de unul singur poate fi cu adevărat relaxantă.

Vărsător

Petreci mult timp cu familia şi aveţi o mulţime de discuţii interesante. Vorbiţi despre istoria familiei, iar lucruri pe care le afli te ajută să te cunoşti din ce în ce mai bine. Spre sfârşitul săptămânii, o conversaţie intelectuală cu cineva va avea o întorsătură neaşteptată.

Peşti

Săptămâna va începe într-o notă romantică. Realizezi cât de frumos este să ai o persoană minunată lângă tine, care te iubeşte necondiţionat. Îţi acorzi toată atenţia partenerului de viaţă. Spre sfârşitul săptămânii, decideţi să ieşiţi cu prietenii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal martie