x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 18 - 24 iunie. Taurii înmagazinează multă furie

Horoscop săptămâna 18 - 24 iunie. Taurii înmagazinează multă furie

15 Iun 2018   •   13:32
Horoscop săptămâna 18 - 24 iunie. Taurii înmagazinează multă furie

Horoscop Berbec

Noul stil de viaţă pe care l-ai adoptat îţi oferă o mulţime de energie pozitivă cu care începi săptămâna. De asemenea, în această săptămână îţi descoperi o nouă pasiune şi reuşeşti să petreci mult timp cu prietenii.

Horoscop Taur

Simţi că lucrurile care se întâmplă în jurul tău nu sunt corecte şi te deranjează că nu ai cum să le combaţi de unul singur. Toată furia pe care o strângi, reuşeşti să o elimini în cadrul discuţiilor cu prietenii. Spre sfârşitul săptămânii începi să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu mai mult calm.

Gemeni

Gândeşti şi acţionezi la un nivel mai profund decât în mod obişnuit, în această săptămână. Pui mai mult accent pe detalii şi analizezi mai atent fiecare lucru. Vor apărea unele probleme cu persoanele care încearcă să fie autoritare în faţa ta.

Rac

Îţi dedici această săptămână ţie. Te concentrezi doar pe lucrurile care îţi plac, petreci mult timp în aer liber şi te relaxezi. Aveai nevoie de o pauză de la toată agitaţia din jur, iar această săptămână îţi oferă pauza pe care ţi-o doreai atât de mult.

Leu

În mare parte din această săptămână vei fi cu capul în nori. Nu te poţi concentra pe nimic din ceea ce trebuie şi de multe ori oamenii se vor simţi jigniţi că nu sunt ascultaţi. În weekend, eşti mai dispus să asculţi şi aşa apar şi oportunităţi.

Fecioară

Săptămâna aceasta va fi una plină de obligaţii faţă de familie şi prieteni. Chiar dacă vei simţi că nu ai energia necesară de fiecare dată, obligaţiile nu mai pot fi amânate. La sfârşitul săptămânii, te vei simţi mai bine ştiind că ai făcut tot ce ţi-ai propus.

Balanţă

Îţi doreşti să pleci într-o călătorie, aşa că în această săptămână te gândeşti doar la noi destinaţii de vacanţă pe care să le explorezi cât mai curând. De asemenea, vei discuta cu prietenii despre o eventuală excursie în weekend.

Scorpion

Săptămâna aceasta este benefică pentru orice ţine de carieră. Progresezi semnificativ la locul de mună şi astfel apar oportunităţi la care nu te-ai fi gândit. De asemenea, vei primi o veste importantă de la un prieten sau de la un membru al familiei.

Săgetător

Energia pozitivă va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii, astfel că vei trece peste fiecare obstacol fără probleme. Eşti dispus să-i ajuţi pe cei care au nevoie şi dedici mai mult timp pasiunii pe care o ai. Vei avea o săptămână productivă.

Capricorn

Ai încredere că această săptămână te va aduce mai aproape de visul tău. Ai muncit mult pentru a ajunge în punctul acesta, iar acum este momentul să te bucuri de glorie. De asemenea, este un moment ideal să începi un nou proiect.

Vărsător

Nu prea ştii în ce parte să te îndrepţi. Simţi că locul tău nu mai este aici şi vrei să faci o schimbare majoră în privinţa asta. Astfel, toată săptămâna te vei concentra pe noi posibile oraşe, ţări sau continente unde să îţi dai un restart.

Peşti

Eşti ochi şi urechi în această săptămână. Discuţi cu oameni interesanţi şi faci tot felul de schimburi de informaţii preţioase. De asemenea, vei participa la multe activităţi de grup şi vei petrece mult timp cu prietenii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal iunie 18-24 iunie