x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 18-24 septembrie. Lipsă de flexibilitate pentru tauri

Horoscop săptămâna 18-24 septembrie. Lipsă de flexibilitate pentru tauri

15 Sep 2017   •   11:24
Horoscop săptămâna 18-24 septembrie. Lipsă de flexibilitate pentru tauri

Berbec

Săptămâna începe cu posibilitatea de a atinge niște obiective pe care ți le-ai stabilit cu mult timp în urmă. Ești curajos și plin de energie, iar astfel reușești să atragi mulți oameni în jurul tău dispuși să te ajute.

Taur

Nu ești dispus să accepți ale păreri, iar lipsa asta de flexibilitate îți va pune piedici de-a lungul săptămânii. Spre sfârșitul săptămânii, începi să devii mai dispus să asculți și să te comporți mult mai natural.

Gemeni

Săptămâna se anunță a fi plină de creativitate, iar munca în echipă te va ajuta să atingi obiective importante. Zilele de miercuri și joi nu vor fi prielnice comunicării, însă ziua de vineri vine cu o dorință mai puternică de socializare.

Rac

Nu poți să faci alegeri, așa că încerci să împaci ambele tabere. Încearcă să nu iei decizii de-a lungul săptămânii și lasă totul pentru weekend, când minte îți va fi mai limpede. Încearcă să petreci mai mult timp singur.

Leu

Ești plin de încredere, iar lucrul acesta se vede și atrage o mulțime de oameni în jurul tău.  Încearcă totuși să nu abuzezi de admirația celorlalți. Fă un efort și apreciază persoanele din jurul tău. Săptămâna va fi plină de calm și optimism.

Fecioară

Tot ceea ce ai în minte în această săptămână are legătură cu recreerea. Îți dorești să te distrezi tot timpul și să experimentezi tot felul de lucruri noi. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să îndeplinești niște sarcini.

Balanţă

Există armonie la nivel emoțional și intelectual, iar asta te face să rezolvi fără dificultate toate problemele care îți ies în cale. Cu toate acestea, sfârșitul săptămânii se anunță mai dificil și de aceea ar trebui să ai câteva planuri de rezervă.

Scorpion

Începutul săptămânii te învață cum să asculți mai mult părerea celor din jur, căci opiniile acestora ascund informații importante care te pot ajuta pe viitor. Spre sfârșitul săptămânii te lași cuprins de romantism fără vreo reținere.

Săgetător

Te simți foarte creativ la început de săptămână, deci încearcă să fructifici această creativitate prin artă. La sfâșitul săptămânii, evenimentele cu care te confrunți îți amintesc de niște episoade din trecut. Încearcă să le rememorezi pentru a face față prezentului mai ușor.

Capricorn

Fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău. Tot ce se întâmplă are un context de care trebuie să ții cont, căci evenimentele din prezent se vor dovedi extrem de importante. În weekend vei avea niște treburi de rezolvat, însă nu va lipsi nici distracția.

Vărsător

Atragi toate privirile la început de săptămână prin naturalețea ta. Bucură-te de atenție și profită de fiecare clipă. Sfârșitul săptămânii te pune în fața unor alegeri importante, încearcă să ții cont și de ceea ce îți dorești tu.

Peşti

Încearcă să nu mai fi atât de dur cu tine. Ia o pauză și încearcă să înțelegi mai bine ceea ce îți dorești cu adevărat, pentru a putea să acționezi în direcția acestor dorințe. Dacă ești confuz în legătură cu un anumit subiect, nu îți fie teamă să întrebi.

 

×