x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 20 - 26 noiembrie. Capricornii își dedică săptămâna familiei

Horoscop săptămâna 20 - 26 noiembrie. Capricornii își dedică săptămâna familiei

17 Noi 2017   •   17:05
Horoscop săptămâna 20 - 26 noiembrie. Capricornii își dedică săptămâna familiei

Berbec

Nu îți este teamă de nimic, iar acest lucru se reflectă cel mai bine în această săptămână. Ești dispus să îți asumi riscuri și nu faci pași înapoi când te întâlnești cu lucruri noi. Ești pregătit să acumulezi informații noi care te vor ajuta pe viitor.

Taur

Îți aloci suficient timp pentru fiecare lucru în parte. În această săptămână vrei ca totul să fie pus la punct și nu accepți jumătăți de măsură. Lucrezi din greu și nu îți iei pauze. În weekend, lucrurile se schimbă, căci tot ce îți dorești e să te distrezi.

Gemeni

Te situezi în centrul unor oameni talentați de la care poți să „furi” experiență din diferite domenii. Te confrunți cu unele probleme, iar orgoliul nu îți permite să ceri sfaturi. Renunță la el și vorbește cu oamenii minunați din jurul tău.

Rac

Ești mai emotiv decât în mod normal, în această săptămână. Ai așteptări mari de la tine și nu vrei să permiți comiterea de greșeli. Încearcă să te relaxezi, ești om și, implicit, ești predispus greșelilor, deci acordă-ți un moment de respiro.

Leu

În această săptămână, nu trece o oră fără să înveți ceva nou, iar acest lucru îți place la nebunie. Simți că este o săptămână productivă și îți dorești să profiți de ea fără vreo scuză. Dorința ta de a învăța este apreciată de toată lumea.

Fecioară

Pentru o perioadă, ai crezut că nu o să mai obții vreun rezultat, deși eforturile tale erau considerabile. În această săptămână, lucrurile se schimbă, iar rezultatele încep să apară. Ca urmare, distracția este la ordinea zilei și nimic nu-ți poate distruge buna dispoziție.

Balanţă

Ziua de luni se concentrează doar în jurul tău și al persoanei iubite, astfel că săptămâna începe cu un aer romantic și pozitiv. Energia pozitivă cu care te încarci te va ajuta să treci fără efort peste toate problemele care îți ies în cale.

Scorpion

Îți dedici timpul oamenilor din jurul tău. Îți dorești să ajuți pe toată lumea, pentru că simți că tu ești cel care poate schimba ceva. Ești în centrul atenției și știi să profiți de acest lucru. Spre sfârșitul săptămânii, va exista o mică ceartă cu persoana iubită.

Săgetător

O să ai niște întâlniri cu prieteni vechi, iar acest lucru te va face să te simți din nou un copil. Ești gata pentru orice aventură și simți că nimic nu îți stă în cale. Ziua de miercuri o sa te aducă cu picioarele pe pământ, căci apar unele dificultăți la locul de muncă.

Capricorn

Îți dedici această săptămână familiei, căci au nevoie de tine și nu îți dorești să-i dezamăgești nicio secundă. Cu toate acestea, încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine. Nu te poți concentra pe alte lucruri, căci familia îți consumă toată energia.

Vărsător

Ești mai poetic decât oricând. Vezi în orice peisaj un colțișor de artă, iar acest lucru nu are cum să-ți dăuneze, căci toată energia asta pozitivă pe care o înmagazinezi se va revărsa asupra lucrurilor pe care le ai de făcut, iar acestea nu sunt puține.

Peşti

Luni, ai o senzație ciudată și simți că nimic nu merge cum ar trebui. Săptămâna continuă cu același aer ciudat de care nu poți scăpa, iar toți cei din jurul tău par să nu înțeleagă lucrurile prin care treci. Cel mai bine ar fi să iei o pauză de la rutină.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal noiembrie 20-26