x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 22 - 28 ianuarie 2018. Balanţele petrec mult timp de calitate

Horoscop săptămâna 22 - 28 ianuarie 2018. Balanţele petrec mult timp de calitate

18 Ian 2018   •   16:50
Horoscop săptămâna 22 - 28 ianuarie 2018. Balanţele petrec mult timp de calitate

Berbec

La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate lucrurile pe care ţi le-ai propus pentru această săptămână. Romantismul nu lipseşte în nicio zi.

Taur

Te simţi puţin descărcat. Nu prea ai chef să analizezi minuţios fiecare lucru, acţiune şi om care îţi ies în cale, motiv pentru care mare parte din săptămână eşti destul de superficial în afirmaţiile pe care le faci. Mintea îţi stă în cu totul şi cu totul altă parte. Poate totul este din cauza oboselii.

Gemeni

Ai o stare de spirit pozitiv. Îţi este din ce în ce mai clar că eşti un prieten bun şi o companie plăcută, din motiv ce toată lumea vrea să petreacă timp cu tine. Acest lucru te încarcă cu şi mai multă energie. Lucrul ciudat este că ai unele probleme de comunicare cu familia.

Rac

Ai parte de relaxare. Îţi doreşti de mult să îţi acorzi puţin timp singur. În această săptămână, alegi liniştea, motiv pentru care optezi pentru băi lungi, cărţi, filme şi muzică. Nu simţi lipsa nimănui şi nici nu vrei să ieşi în oraş. Eşti bine în propria companie!

Leu

Lucrurile pe care le faci au început să fie apreciate, deşi credeai că munca ta este în zadar. Cei din jurul tău îţi observă talentul, iar acest lucru îţi alimenteză încrederea în propria persoană. Spre sfârşitul săptămânii, alegi să petreci timp doar cu persoana iubită.

Fecioară

Încearcă să fii mai flexibil în planurile pe care le ai. Planul tău se va schimba de un milion de ori, însă nu trebuie să te enervezi. Acceptă lucrurile aşa cum vin şi analizează totul cu calm. Ştii foarte bine că în viaţă nu este totul aşa cum îţi plănuieşti.

Balanţă

Îţi vei petrece din ce în ce mai mult timp cu prietenii. Puneţi la cale o mulţime de planuri. Sunteţi conştienţi că unele sunt puţin visătoare, însă vă simţiţi bine când puneţi la un loc toate ideile care vă trec prin cap. Ai o săptămână plină de optimism!

Scorpion

Nu este un lucru greşit să ai o personalitate puternică, însă nu ar fi rău să mai renunţi la orgoliu din când în când. Nu înţelegi cum de oamenii din jurul tău sunt atât de mohorâţi, iar atitudinea lor o influenţează semnificativ şi pe a ta.

Săgetător

Îţi aminteşti de toate acele locuri în care sperai să ajungi? Acum este momentul să pui în aplicare unele dintre dorinţele pe care le ai.Chiar dacă situaţia financiară nu te ajută prea mult, optează să pleci în locuri nu foarte îndepărtate. Săptămâna aceasta este despre călătorii.

Capricorn

Nu simţi niciun fel de motivaţie pentru această săptămână. Îţi doreşti să stai toată ziua în pat, însă ştii foarte bine că nu este posibil. Ţi se pare dificil să îi abordezi pe cei din jurul tău, iar discuţiile pe care le porţi cu aceştia te fac să crezi că nu merită efortul. Relaxează-te!

Vărsător

Sperai ca ziua de luni să fie mai uşoară, însă toţi cei din jurul tău sunt demoralizaţi, motiv pentru care mare parte din energia ta se îndreaptă către ei. Eşti un prieten bun şi nu îi poţi lăsa pe cei din jurul tău să fie deprimaţi. Spre sfârşitul săptămânii, începi să te mai detaşezi de problemele celorlalţi.

Peşti

Simţi că vrei să faci o schimbare semnificativă în această săptămână, aşa că ţi se pare potrivit să începi un stil de viaţă sănătos. Începi să mănânci sănătos şi începi şi să faci sport de unul singur, motiv pentru care, până la sfârşitul săptămânii, te simţi din ce în ce mai bine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal ianuarie 22-28 ianuarie