x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Capricornii se simt copleşiţi

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Capricornii se simt copleşiţi

19 Oct 2017   •   18:29
Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Capricornii se simt copleşiţi

Berbec

Îţi doreşti să îţi faci curat în viaţă şi în minte. Începi să-ţi clarifici lucrurile pe care ţi le doreşti şi începi să realizezi cam care ar fi paşii pe care ar trebui să-i urmezi pentru a obţine tot ce îţi doreşti. În această săptămână eşti înconjurat de prieteni.

Taur

Trebuie să îţi acorzi o pauză, căci nu ai cum să faci totul deodată şi nici nu este posbil să fii în toate locurile în acelaşi timp. Cunoşti oameni noi, iar pe cei vechi îţi doreşti să îi descoperi mai mult. Găseşti inspiraţie în lucrurile pe care le afli.

Gemeni

Te simţi cuprins de inspiraţie luni şi îţi doreşti să o îndrepţi pe toată spre o arie romantică. Îţi dezvolţi mai mult partea artistică şi, în sfârşit, te simţi împlinit. Spre mijlocul săptămânii, te întorci la lucrurile obişnuite legate de muncă.

Rac

Îndrăzneşte să fii diferit. Te confrunţi cu unele probleme în această săptămână, însă încearcă să îţi asumi riscuri, dacă îţi doreşti să câştigi şi să evoluezi. Spre mijlocul săptămânii, te încarci cu energie şi dai de o mulţime de oportunităţi.

Leu

Ai reuşit să îţi selectezi prietenii cu un ochi critic foarte bun, iar influenţa pe care aceştia o exercită asupra ta este foarte benefică. Discutaţi idei valoroase şi vă doriţi să puneţi totul în aplicare. Organizaţi-vă şi nimic nu vă va opri.

Fecioară

Încerci să dezvolţi conecţiuni importante la început de săptămână, însă oamenii cu care intri în contact nu sunt tocmai ce îţi doreşti. Miercuri şi joi te încarci cu energie, iar vineri o să radiezi din toate punctele de vedere.

Balanţă

Nu ai nevoie de superficial în jurul tău şi simţi nevoia de o conversaţie intelectuală. Reia legătura cu un prieten vechi cu care obişnuiai să discuţi mult şi te vei simţi mai împlinit. Spre sfârşitul săptămânii, te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut.

Scorpion

Un detaliu, care pare minor la început de săptămână, poate lua amploare spre sfârşitul acesteia. Detaliul, ignorat la început, poate face diferenţa între succes şi eşec. Pune-ţi ideile pe o foaie şi discută-le cu cineva de încredere.

Săgetător

Ai muncit foarte mult în ultima vreme, aşa că săptămâna aceasta este doar despre relaxare. Bucure-te de timpul liber, acordă-ţi timp pentru a sta singur, dar stai şi cu oameni de calitate, care îţi pot face concediul şi mai plăcut.

Capricorn

Te simţi copleşit de sentimente pe care nu le poţi înţelege. Nu ştii de unde au venit şi nici de ce. Încearcă să te descarci de toată această tensiune prin intermediul unei forme de artă. Acest mod va funcţiona ca o formă de terapie.

Vărsător

Eşti cu capul în nori şi te simţi minunat. Îţi era dor de această senzaţie, care a apărut pentru că te-ai îndrăgostit. Eşti absolut încântat de persoana de lângă tine şi îţi doreşti ca ce trăieşti acum să nu se sfârşească niciodată.

Peşti

Este de înţeles dacă te simţi obosit, deşi săptămâna doar ce a început. În ultima vreme ai cam evitat somnul, iar acest lucru începe să-şi pună amprenta asupra ta. Pune nişte muzică, întinde-te în pat şi bucură-te de relaxare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal octombrie