x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie. Vărsătorii cunosc o persoană specială

Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie. Vărsătorii cunosc o persoană specială

29 Noi 2017   •   12:50
Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie. Vărsătorii cunosc o persoană specială

Berbec

Lucrurile se desfăşoară natural sau cel puţin aşa o să se întâmple la începutul săptămânii. O să te confrunţi cu unele obstacole spre mijlocul săptămânii, însă vei reuşi să treci peste ele cu puţin ajutor din partea prietenilor. În ceea ce priveşte weekendul, acesta va fi presărat cu distracţie.

Taur

Nu prea ai avut energie în ultima perioadă, însă acum intră cineva în viaţa ta cu genţi pline de energie şi imaginaţie. Este uimitor cum personalitatea unei persoane poate schimba dinamica întregului grup. Funcţionezi din nou la capacitate maximă, iar acest lucru se vede.

Gemeni

Romantismul te înconjoară: ai parte de el în filmele pe care le vezi, în cărţile pe care le citeşti şi chiar în viaţa ta. Viaţa de cuplu este din ce în ce mai fericită, căci pe lângă atracţia fizică de care vă bucuraţi, sunteţi şi cei mai buni prieteni. Săptămâna această va fi dedicată iubirii.

Rac

Lucrurile au mers foarte bine în jurul casei, în ultima vreme, însă acum apar unele probleme, poate din cauza unui vecin nou sau poate din lipsă de comunicare între membrii familiei. Eşti pus în faţa unei alegeri, însă nu este tocmai momentul potrivit pentru o decizie corectă.

Leu

Vorbeşte cu persoana iubită despre ceea ce simţi şi te vei simţi mai bine. Eşti copleşit de emoţii contradictorii şi simţi că nu îţi poţi găsi cale, însă, o discuţie simplă cu persoana de lângă tine te va ajuta să-ţi găseşti răspunsurile. Spre finalul săptămânii, lucrurile vor lua o întorsătură romantică.

Fecioară

Simţi nevoia să faci unele cumpărături, însă bugetul nu prea te ajută. Încearcă să nu te artunci asupra lucrurilor de care nu ai nevoie, pentru că regretul va apărea spre mijlocul săptămânii. În această săptămână, petreci mult timp cu prietenii, iar acest lucru îţi aduce echilibru.

Balanţă

Ai atras atenţia cuiva, însă eşti mult prea prins în problemele tale pentru a observa. Ia o pauză şi priveşte în jur, pentru că nu e cazul să pierzi ce tocmai ţi-a ieşit în cale. Profită de oportunitate, poate fi distractiv. Spre sfârşitul săptămânii, îţi doreşti să găseşti un nou proiect asupra căruia să te concentrezi.

Scorpion

Luni, nu prea te poţi concentra asupra lucrurilor pe  care ar trebui să le faci în continuare. Ai o stare de spirit proastă, căci nu eşti obişnuit să fii în astfel de situaţii în care să nu ştii ce este de făcut în continuare. Spre sfârşitul săptămânii, lucrurile încep să se aşeze.

Săgetător

Eşti în centrul atenţiei la începutul săptămânii şi profiţi din plin de asta. Cu toate acestea, spre sfârşitul săptămânii începi să îţi doreşti să petreci mai mult timp de unul singur: să citeşti o carte şi să te uiţi la un film din vârful patului. Spune-le ce gândeşti celor din jurul tău.

Capricorn

La începutul săptămânii te gândeşti doar la muncă. Ai vrea să te poţi concentra şi asupra altor lucruri, cum ar fi prietenii, viaţa de cuplu sau poate chiar serialul pe care abia l-ai început, însă munca îţi ocupă tot timpul. În weekend, este momentul pentru o pauză. Cel mai bine ar fi să pleci din oraş.

Vărsător

La începutul săptămânii, vei cunoaşte pe cineva cu care te vei conecta la nivel intelectual, deşi la prima vedere nu ai fi zis că aveţi atât de multe în comun. Tocmai ai câştigat un prieten bun. Spre mijlocul săptămânii, singurul lucru asupra căruia te concentrezi este munca.

Peşti

Relaţia pe care ai avut-o până acum cu persoana iubită a fost perfectă, eraţi o pereche de nedespărţit, însă, în această săptămână apar câteva probleme. Nu ar trebui să te sperie, ci ar trebui să te facă să acorzi mai multă atenţie conversaţiei. Lucrurile se vor rezolva cu uşurinţă.

 

×