x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 6 -12 noiembrie. Leii sunt plini de încredere

Horoscop săptămâna 6 -12 noiembrie. Leii sunt plini de încredere

02 Noi 2017   •   17:04
Horoscop săptămâna 6 -12 noiembrie. Leii sunt plini de încredere
Sursa foto: Eugene_Dudar/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Te simţi pregătit pentru a face faţă cu succes acestei săptămâni. Eşti plin de energie şi eşti conştient că ai tot bagajul de cunoştinţe necesar pentru a trece peste orice provocare. Începând cu ziua de miercuri, rezultatele eforturilor tale încep să fie vizibile.

Taur

Te simţi încătuşat. Îţi doreşti să faci multe lucruri, însă ai senzaţia că ceva sau cineva te ţine pe loc. Încearcă să te gândeşti mai bine la lucrurile pe care ţi le doreşti. În weekend, capeţi un aer mai pozitiv şi începi să-ţi recapeţi energia atât de specifică.

Gemeni

Începi o muncă de detectiv. Ai multe întrebări şi se pare că nimeni nu are răspunsuri care să te satisfacă, aşa că începi propria vânătoare de răspunsuri. La mijlocul săptămânii, eşti foarte influenţat de teoriile şi perspectivele altora. În weekend, ai stări de spirit paradoxale.

Rac

Începi săptămâna cu ideea că nu mai trebuie să te fereşti de problemele care îţi apar în cale. Încerci să minimalizezi pe cât posibil lucrurile din jurul tău şi, astfel, reuşeşti să găseşti rezolvări. Începând cu ziua de miercuri, ai din ce în ce mai multă încredere în tine.

Leu

Ai suficient respect de sine pentru a face tot ce e posibil pentru a-ţi îndeplini dorinţele. Cei din jur pot interpreta această dorinţa a ta de câştig ca fiind o formă de aroganţă, însă nu îţi pasă. Ai standarde înalte la care vrei să te ridici prin orice mijloc.

Fecioară

Ai o mulţime de instrumente cu care să lucrezi, însă creativitatea de care dai dovadă te ajută cel mai mult. Proiectele tale recente au atras atenţia celor din jur. Eşti apreciat pentru lucrurile pe care le faci, iar răsplata nu întârzie să apară, în această săptămână.

Balanţă

Eşti mai sentimental decât în mod normal în această săptămână. La început de săptămână, nu contează ce se întâmplă în prezent, căci mintea ta este în cu totul altă parte. Începând cu ziua de joi, reuşeşti să-ţi eliberezi romantismul şi să te relaxezi.

Scorpion

Eşti determinat să faci tot ce-ţi pui în minte. Nu te dai bătut, deşi nu toate lucrurile merg aşa cum ai plănuit. Ai unele discuţii în contradictoriu, însă asculţi cu atenţie opiniile celor din jurul tău şi reuşeşti să înveţi câte ceva din fiecare greşeală.

Săgetător

Dezvolţi mai mult interes pentu domeniul artelor decât în mod normal. Ai vrea să investeşti mai mult în pasiunile tale, însă îţi doreşti, de asemnea, să îţi păstrezi banii în portofel. Gândeşte-te la priorităţi şi aminteşte-ţi că banii sunt făcuţi să îi cheltui.

Capricorn

Luni şi marţi cunoşti o mulţime de oameni care te atrag din mai multe puncte de vedere. Reuşeşti să te încarci cu energie pozitivă, căci te bucuri că ai cunoscut oameni care împart aceleaşi pasiuni ca tine. Începi să fii din ce în ce mai productiv, iar cei din jurul tău observă acest lucru.

Vărsător

Încerci să cauţi motive şi scuze, iar lucrurile care se întâmplă în acest început de săptămână te pun în dificultate, căci nu reuşeşti să te concentrezi asupra celor care contează. Spre sfârşitul săptămânii, începi să îţi eliberezi mintea de toată presiunea pe care ţi-ai provocat-o.

Peşti

Grupul de lucru în care eşti are nevoie de un lider. De altfel, acest grup are nevoie de o mulţime de lucruri, iar tu ştii foarte bine asta. Ştii că eşti omul potrivit pentru această poziţie, însă nu îţi doreşti să te autopropui. În această săptămână, te concentrezi pe nevoile celor din jurul tău.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop noiembrie