x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 9-15 octombrie. Săptămână dedicată prietenilor

Horoscop săptămâna 9-15 octombrie. Săptămână dedicată prietenilor

06 Oct 2017   •   17:08
Horoscop săptămâna 9-15 octombrie. Săptămână dedicată prietenilor
Sursa foto: koi88/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Săptămâna te prinde în formă. Eşti mereu în centrul atenţiei şi radiezi de fericire. Reuşeşti să cunoşti oamenii din jurul tău mai bine şi să îţi dai seama care sunt cei pe care ţi doreşti lângă tine. În weekend, plănuieşti o călătorie cu un prieten vechi.

Taur

O abordare filozofică îţi face viaţa mai amuzantă în această săptămână. Miercuri, ceva neaşteptat se întâmplă şi îţi alterează perspectiva. Discută cu cineva despre ceea ce simţi şi nu pune la suflet tot ce spun oamenii la întâmplare.

Gemeni

Încearcă să te gândeşti bine înainte să începi să vorbeşti, căci e posibil ca oamenii să interpreteze greşit onestitatea ta. Spre sfârşitul săptămânii, nimeni nu îţi oferă nicio informaţie despre ce gândește. Relaxează-te şi nu îţi umple mintea cu asta.

Rac

Nu poţi să îţi organizezi timpul şi nu îţi poţi seta priorităţile. Te simţi extenuat din punct de vedere psihic. Încearcă să te relaxezi cât de mult poţi. Optează pentru băi lungi, pentru dimineţi târzii şi pentru sport. Alergatul prin parc poate fi o formă bună de a scăpa de tensiune.

Leu

Îţi doreşti să îţi iei o vacanţă în străinătate. Simţi nevoia de o schimbare majoră, chiar şi pentru câteva zile. Vorbeşte cu persoana iubită şi hotărâţi-vă asupra unui loc unde vă doriţi amândoi să mergeţi.

Fecioară

Te simţi încătuşat la început de săptămâna, căci nu îţi poţi exprima opinia. Restul săptămânii te găseşte plin de responsabilităţi, iar acest lucru îţi va aduce succes. Încearcă, totuşi, să optezi şi pentru pauze din când în când.

Balanţă

Ai o grămadă de lucruri de făcut. Se întâmplă foarte multe lucruri în jurul tău, iar acest lucru te pune puţin în dificultate în ceea ce priveşte concentrarea. Spre sfârşitul săptămânii, începi să te simţi din ce în ce mai împlinit pe plan profesional.

Scorpion

Nu încerca să induci nimănui ideile tale. Nu toţi gândim la fel. Nu te simţi atacat, dacă nu îţi împărtăşesc toţi opiniile. Încearcă să te relaxezi, căci toată tensiunea asta din jurul tău nu îţi va aduce nimic bun. Discută cu cineva apropiat.

Săgetător

Faci pe toată lumea din jurul tău fericită, la începutul săptămânii. Te preocupi de tot ceea ce le aduce zâmbetul pe buze celor din jur, chiar dacă asta înseamnă să faci unele compromisuri. Spre sfârșitul săptămânii, începi să selectezi oamenii din jurul tău.

Capricorn

La începutul săptămânii ești preocupat de cum să materializezi ideile pe care le ai. Te simți cuprins de energie și știi că ideile pe care le ai, oricât de abstracte ar părea, vor avea efectul dorit, dacă reușești să le pui în aplicare.

Vărsător

Luni și marți îți dorești să fi înconjurat de cât mai mulți oameni. Cu toate acestea, nu toată lumea se află în aceeași dispoziție pozitivă, deci încearcă să nu iei personal eventualele refuzuri. Spre sfârșitul săptămânii ești din ce în ce mai dramatic.

Peşti

Discuțiile în contradictoriu sunt benefice în această săptămână. Reușești să îți dai seama care sunt ideile greșite pe care le ai și îți dorești să corectezi defectele. Asimilezi o mulțime de informații noi și cunoști persoane care te pot ajuta pe plan profesional.

 

×