x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2019. Călătoriți și vă întâlniți cu oameni noi din medii diferite

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2019. Călătoriți și vă întâlniți cu oameni noi din medii diferite

27 Mar 2019   •   16:13
Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2019. Călătoriți și vă întâlniți cu oameni noi din medii diferite

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 1 – 7 aprilie 2019.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca in aceste zile priviti totul cu mai multa obiectivitate si detasare. Lucrati mai mult ca de obicei. Fiti atenti la discutiile legate de politica, religie sau probleme sociale, deoarece ar putea degenera in certuri.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Este posibil sa va confruntati cu o disputa legata de o proprietate comuna, de o mostenire sau chiar de ceva legat de averea partenerului dumneavoastra. Este un moment prielnic pentru consolidarea relatiilor de acasa astfel incat sa va simtiti mai siguri pe viitor.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Ar trebui sa va stabiliti propriile prioritati si nu uitati sa fixati in topul listei evenimentele din familie, distractia si vacantele. Atitudinea dumneavoastra fata de relatiile cu cei din jur va fi una concilianta.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Casa, familia si viata privata continua sa fie in fruntea preocuparilor dumneavoastra. Desigur ca sunt discutii dar veti munci din greu si o faceti foarte bine daca va organizati singuri. Oricum, sunteti pe val!

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti ocupati! Intalniri, discutii cu frati, vecini sau rude, plus o preocupare atenta pentru scris, citit si studiu, iata cu ce va ocupati in aceste zile. Romantismul este situat la cote inalte si asta va ajuta sa va simpatizeze toti.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: In centrul atentiei dumneavoastra se afla castigurile, dar si cheltuielile de care nu v-ati ferit in ultima perioada. Va salveaza Venus, care promoveaza farmecul, diplomatia si atractia pentru toata lumea.

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Energia de care debordati va atrage situatii si oameni favorabili pentru dumneavoastra. Comunicarea cu cei din jur este facila si va faceti usor intelesi. Profitati de aceasta situatie!

 

Citeste aici horoscopul integral

×