x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 1 - 7 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu impact puternic

Horoscop saptamanal 1 - 7 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu impact puternic

30 Iun 2019   •   10:08
Horoscop saptamanal 1 - 7 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu impact puternic

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 1 -  7 iulie.

HOROSCOP RAC. Pentru raci este o săptămână cu impact puternic. Marți și miercuri au de luat niște decizii vizavi de modul în care se raportează la o persoană în acest moment. Joi și vineri au cheltuieli.

HOROSCOP LEU. Leii au și ei o săptămână importantă cu aspecte emoționante. Rezolvă o situație din trecut săptămână aceasta. Cei care lucrează marți și miercuri sunt forțați să se ocupe de probleme din trecut. A doua parte a săptămânii este mult mai bună.

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele pot reîntâlni o persoană dragă. Se bazează pe prieteni în această săptămână. Multe Fecioare pot fi curtate, fac noi cunoștințe în prima săptămână a lunii iulie. Le poate surâde o iubire nouă.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele au multe planete în această săptămână în zona carierei reușite.

HOROSCOP SCORPION. Pentru scorpioni e o săptămână care se învârte în jurul planurilor, e foarte important să își clarifice viziunea.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Pentru săgetător banii sunt luați în vizor în această săptămână. E vorba de banii altora sau banii care nu sunt rulați curent. E o săptămână în care pot câștiga. Mai ales marți și miercuri se pot trezi cu niște bani în buzunar.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu