x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 1 - 7 iunie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme în relații

Horoscop săptămânal 1 - 7 iunie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme în relații

31 Mai 2020   •   12:17
Horoscop săptămânal  1 - 7 iunie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme în relații
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, horoscopul pentru săptămâna 1 - 7 iunie 2020. 

Horoscop Balanță

Sunt foarte sensibile luni și marți, la tot ce li se spune, la tot ce ce întâmplă în jur și tocmai de aceea au relații disproporționate, mai ales marți după amiază și descarcă supărările în familie, unde nu au foarte multă înțelegere, ci mai mult strică atmosfera în casă. Lucrurile stau mai bine miercuri și joi, sunt într-o formă mai bună, inclusiv financiară, își știu mai bine atuurile. La final de săptămână e posibil să facă o excursie și să își încarce bateriile. 

Horoscop Scorpion

Prudență luni și marți, simt cam care sunt intențiile celor din jur, nu divulgă faptul că s-au prins, e mai bine așa. Miercuri și joi iau atitudine, speculează slăbiciunile celor de jur și reglează lucrurile în avantajul lor. Vineri și sâmbătă pot avea căștiguri financiare sau nu intră în capcana unor cheltuieli nerecomandate. 

Horoscop Săgetător

Luni și marți zile foarte sociale, dar trebuie să fie atenți cine le este prieten și cine nu, mai ales dacă unele prietenii nu îi costă prea mult. Nu toate complimentele sunt ce par a fi și nu toată lumea gustă glumele lor. Miercuri și joi sunt zile de reflecție, cine, ce a vrut să zică, cum sunt tratați și care este poziția lor în relațiile personale pe care le au. Atenție la sănătate miercuri și joi. Vineri și sâmbătă sunt în formă pentru că sunt mai conectați cu propria persoană.

Horoscop Capricorn

Luări de poziție foarte importante luni și marți față de autorități sau la locul de muncă. Sunt foarte echilibrați, au argumente, cuvântul lor este ascultat și este binevenit. Sfatul lor este pus în practică. Miercuri și joi fac investigații în legătură cu viitorul sau în legătură cu perspectivele și consecințele unor măsuri sau alegeri. Trebuie să fie atenți la partenerul de viață. În weekend au toate motivele să fie reflexivi, au nevoie de timp pentru a analiza lucurile. 

Horoscop Vărsător

Sunt de la începutul săptămânii cu ochii pe lege pentru a nu greși, e bine să nu se confrunte cu autoritățile, în schimb la locul de muncă sunt discuții foarte fructuoase în legătură cu modalitatea cea mai bună de a pune în practică un proiect. Destul de tensionați miercuri și joi, mai ales dacă de ei depinde o lucrare. Sunt în formă vineri și sâmbătă, se pot distra alături de prieteni și își încarcă bateriile.

Horoscop Pești

Luni și marți contează foarte mult pe o persoană foarte apropiată, sunt foarte atenți la omul de lângă ei. Miercuri și joi fac investigații și descoperă ceva ce le-a scăpat în raport cu cineva. Înțeleg care este miza altor persoane și învață să învață să aibă mai mult tact. În weekend au multe de rezolvat, sarcini care pot ține de familie și multe drumuri. 

 

Citește aici horoscopul integral

×