x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 10 - 16 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu un ritm mai lent pentru încărcarea bateriilor

Horoscop săptămânal 10 - 16 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu un ritm mai lent pentru încărcarea bateriilor

09 Aug 2020   •   22:33
Horoscop săptămânal 10 - 16 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu un ritm mai lent pentru încărcarea bateriilor
Sursa foto: pixabay.com

Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna 10-16 august.

Balanță. Au mare grijă luni și marți cât se pot baza pe alții. E posibil ca partenerul de viață sau o persoană importantă să vină cu o idee. Miercuri și joi fac călătorii. În weekend, au treburi, sarcini gospodărești.

Scorpion. Au de la începutul săptămânii o mare grijă în legătură cu felul în care sunt percepuți de ceilalți. Pot face noi cunoștințe noi și marți sau afla lucruri noi despre oameni. Impresia pe care o lasă altora e aceea de oameni hotărâți, independenți, pot fi amirați pentru asta. Grijă la bani miercuri și joi. În weekend, călătorii, drumuri.

Săgetător. Sunt puși pe muncă luni și marți. Trebuie să se adapteze la situațiile care se ivesc, să fie creativi, spontani. Miercuri și joi sunt foarte populari. În weekend, răsfăț.

Capricorn. Sunt senzuali luni și marți, pun accentul pe ce le place. Miercuri și joi se ocupă de serviciu, pot avea rezultate. În weekend stau cu persoana iubită.

Vărsător. Încep săptămâna cu un ritm mai lent, au nevoie să-și încarce bateriile. Nu ies prea mult în evidență. Sunt într-o mare formă miercuri și joi, sunt originali, fac lucruri amuzante și năzdrăvane. Muncesc în weekend.

Pești. Pun preț pe informații. Problemele pe care le au de rezolvat îi obligă să vadă situația și din alt unghi. Au nevoie de niște soluții practice la niște probleme acute. Miercuri și joi fac o muncă de cercetare și investigație. În weekend, distracție.

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop