x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 10 - 16 decembrie 2018. Urmeaza o saptamana benefica pentru incarcarea bateriilor

Horoscop săptămânal 10 - 16 decembrie 2018. Urmeaza o saptamana benefica pentru incarcarea bateriilor

05 Dec 2018   •   14:57
Horoscop săptămânal 10 - 16 decembrie 2018. Urmeaza o saptamana benefica pentru incarcarea bateriilor

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 10 - 16 decembrie 2018.

Horoscop SAGETATOR: Soarele este in aceste zile in diagrama dumneavoastra si il insoteste si conducatorul zodiei, norocosul Jupiter. Este o perioada benefica pentru incarcarea bateriilor si indiferent de ce veti face, aratati magic.

Horoscop CAPRICORN: Se apropie sfarsitul anului personal si acesta ar fi un moment potrivit ca sa va faceti bilantul si sa stabiliti ce vreti sa realizati in viitor. Aveti grija insa cand selectati un obiectiv si nu transformati orice vis nastrusnic in dorinta.

Horoscop VARSATOR: Zilele acestea va veti ocupa timpul cu prietenii, in special cu discutii care privesc viitorul. Cineva din trecutul dumneavoastra se intoarce si va face constienti de propria valoare. Se poate ivi chiar si o relatie romantica. Succes!

Horoscop PESTI: Saptamana aceasta Soarele, Jupiter si Mercur retrograd sunt in partea de sus a graficului acestei zodii. Asta inseamna ca veti fi in lumina reflectoarelor si ca va reasezati reputatia si pozitia dumneavoastra in societate.

Horoscop BERBEC: Va bucurati de intalniri cu oameni din medii diferite, mai ales ca doriti sa va eliberati de rutina zilnica. O buna optiune este sa calatoriti undeva unde ati mai fost. Asa va veti putea explora un pic trecutul.

Horoscop TAUR: Este posibil ca zilele acestea sa intalniti o persoana care sa va provoace, sa va faca sa va opriti si sa ganditi. Daca veti medita insa la probleme pe care doar dumneavoastra le credeti importante, nu veti ajunge la niciun rezultat.

Horoscop GEMENI: In aceasta saptamana este un moment prielnic pentru examinarea relatiilor apropiate. Poate doar asa veti descoperi de ce aveti nevoie ca sa mergeti mai departe. Amintiti-va ca intr-o relatie de succes trebuie sa fiti atat de buni pentru partener, atat cat este si acesta pentru dumneavoastra.

Citeste aici horoscopul integral

 

×