x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10 - 16 decembrie. Racii se concentrează pe sectorul profesional

Horoscop săptămânal, 10 - 16 decembrie. Racii se concentrează pe sectorul profesional

06 Dec 2018   •   12:45
Horoscop săptămânal, 10 - 16 decembrie. Racii se concentrează pe sectorul profesional
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Se anunţă o serie de întâmplări neprevăzute pe plan amoros, la începutul acestei săptămâni. Pot exista unele conflicte în interiorul cuplului sau discuţii legate de viitor. Totul depinde de modul în care te vei exprima şi de sinceritatea faţă de partener.

Taur

Săptămâna începe cu tensiuni, însă acestea se vor diminua spre sfâşitul săptămânii. În plus, reuşeşti să rezolvi o serie de probleme financiare care au reprezentat un izvor de stres în săptămâna care a trecut. Săptămâna aceasta vei fi înconjurat de prieteni.

Gemeni

Au loc mai multe discuţii cu partenerul. Vă gândiţi mult la viitor, plănuiţi ieşiri din oraş şi construiţi planuri. Pe de altă parte, dacă nu eşti într-o relaţie, acum este o perioadă benefică pentru a cunoaşte noi persoane.

Rac

În ultima perioadă te-ai concentrat în mod deoseit asupra sectorului profesional, iar acest lucru nu se va schima nici săptămâna aceasta. Petreci mult timp la locul de muncă, iar în timpul liber preferi să construieşti în minte strategii şi să pui pe hârtie planuri.

Leu

Acordă mai multă atenţie comunicării, asta dacă vrei să stai departe de conflictele la care eşti predispus. O să ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu membri familiei, însă acestea pot fi rezolvate cu uşurinţă, dacă arăţi înţelegere.

Fecioară

Îţi îndrepţi toată atenţia spre partea profesională şi financiară, astfel încât reuşeşti să ignori cu desăvârşire tot ce ţine de viaţă persoanală. Tot acest stil de viaţă agitat aduce oboseală. Încearcă să acorzi timp şi relaxării.

Balanţă

Optimismul este prezent pe tot parcursul săptămânii, astfel încât simţi că nimic nu te poate opri din drumul tău către succes. Reuşeşti să treci fără prea mare efort peste obstacolele din această săptămână. Spre sfârşitul săptămânii, relaxarea este tot ce contează.

Scorpion

Apar unele probleme de sănătate, însă nu este vorba de nimic grav. Încearcă să-ţi păstrezi optimismul şi să nu renunţi la planurile pe care le-ai făcut. O discuţie cu cineva apropiat îţi poate readuce încrederea de care ai nevoie.

Săgetător

Te bucuri de tranzitul lui Mercur tocmai în semnul tău, astfel încât se anunţă o săptămână plină de surprize plăcute şi oportunităţi pe care nu trebuie să le ratezi. În plus, înveţi să îţi exprimi cu mai multă uşurinţă sentimentele.

Capricorn

Începi săptămâna cu preocupări legate de tot ce ţine de muncă, viitor şi carieră. În plus, vrei să faci lucrurile de unul singur, pentru că nu mai vrei îţi pui încrederea în mâinile nimănui. Lucrezi din greu. Pe de altă parte, îi ignori pe cei importanţi din viaţa ta.

Vărsător

Ai o mulţime de responsabilităţi pe care trebuie să le duci la bun sfârşit în această săptămână. Din fericirea, energia pozitivă va fi prezentă şi, astfel, reuşeşti să te bucuri de reuşite. Mai mult, o discuţie cu un prieten bun te face să ai mai multă încredere în propria persoană.

Peşti

Te concentrezi pe a găsi o modalitate de a-ţi mări veniturile, având în vedere că nu te simţi satisfăcut de încasările lunare pe care le ai. Săptămâna aceasta reuşeşti să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu şefii şi este posibil să primeşti chiar şi o mărire de salariu.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 10-16 decembrie