x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10 - 16 februarie. Racii studiază mult în această săptămână

Horoscop săptămânal, 10 - 16 februarie. Racii studiază mult în această săptămână

06 Feb 2020   •   10:41
Horoscop săptămânal, 10 - 16 februarie. Racii studiază mult în această săptămână

Berbec

În această săptămână încerci să găsești un echilibru între nevoile și responsabilitățile pe care le ai. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul pentru a duce la bun sfârșit tot cee ace îți propui. O discuție cu o persoană apropiată te ajută să-ți pui ordine în gânduri.

Taur

Încearcă să stai cât mai departe de conflicte în această săptămână, pentru că ai tendința să reacționezi impulsive. Spre finalul săptămânii înveți să îți controlezi mai bine emoțiile și, de asemenea, înveți să comunici mai eficient.

Gemeni

Viața de cuplu intră pe drumul pe care ți-l dorești. Petreci mult timp alături de persoana iubită și reușiți să vă conectați la un nivel mult mai profund. În plus, spre finalul săptămânii îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Rac

În această săptămână te concentrezi pe acumularea de informații. Vrei să avansezi pe plan profesional, iar acum găsești determinarea necesară pentru a face primul pas în această direcție. Încearcă să ai mai multă încredere în propria persoană.

Leu

Începi să acorzi mai multă atenție unor proiecte pe care le-ai început de mult și pe care nu le-ai dus niciodată la bun sfârșit. Ai multă energie pozitivă și reușești să îi mobilizezi pe cei din jurul tău. Ești un adevărat lider!

Fecioară

În această săptămână te bucuri de o oportunitate pe care o aștepți de mult. În sfârșit simți că eforturile tale îți sunt răsplătite și, astfel, începi să ai mai multă încredere în propria persoană. Se anunță o săptămână productivă.

Balanță

Îți dorești să petreci mai mult timp cu partenerul de cuplul, însă acest lucru nu este posibil săptămână aceasta. Responsabilitățile pe care le ai nu îți permit să te ocupi de lucrurile pe care ți le dorești. Extenuarea nu întârzie să apară.

Scorpion

Independența este foarte importantă pentru tine, iar în această săptămână muncești din greu pentru a ajunge în punctul în care îți dorești atât de mult, fie că vorbim de zona profesională sau de cea personală.

Săgetător

Săptămâna aceasta se învârte în jurul locului de muncă. Ai multe lucruri de făcut și ai tendința de a-ți asuma și mai multe responsabilități. Toată această muncă nu rămâne nepremiată, iar la finalul săptămânii primești o veste bună.

Capricorn

Petreci mult timp alături de persoana iubită și de prieteni. În sfârșit reușești să te relaxezi și să discuți despre planurile de viitor pe care le ai. Te bucuri de sprijin venit din partea persoanelor importante din viața ta.

Vărsător

Te gândești mult la problemele financiare care au început să apară și vrei să faci unele schimbări care să ducă, în cele din urmă, la eliminarea acestui stres. Te gândești să faci unele economii, iar primul pas în această direcție este să renunți la cheltuieli care, în realitate, nu sunt necesare.

Pești

Săptămâna aceasta se anunță a fi una plină de energie pozitivă. Reușești să-ți organizezi timpul eficient, astfel încât să poți petrece timp în compania persoanei iubite, dar să te poți concentra și pe responsabilitățile și pasiunile pe care le ai.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 10-16 februarie