x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10 - 16 iunie. Petreci timp alături de prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult

Horoscop săptămânal, 10 - 16 iunie. Petreci timp alături de prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult

10 Iun 2019   •   10:59
Horoscop săptămânal, 10 - 16 iunie. Petreci timp alături de prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Primeşti veşti bune pe plan sentimental. Dacă eşti într-o relaţie, este posibil ca aceasta să treacă la un alt nivel. În cazul în care eşti singur, ai şanse mari să cunoşti o persoană specială. În plus, începi să acorzi mai multă atenţie propriilor aspiraţii.

Horoscop Taur

Începi să introduci în rutina zilnică şi pasiuni din zona artistică. Vrei să reuşeşti să ajungi la un echilibru interior pe care ţi-l doreşti de mult, iar această mică schimbare pe care o faci te ajută să-ţi atingi obiectivul.

Horoscop Gemeni

Săptămâna aceasta este despre romantism. Petreci mult timp alături de persoana iubită şi ajungeţi să vă cunoaşteţi la un nivel mult mai profund. Tot acest timp vine şi cu linişte şi, astfel, reuşeşti să te relaxezi şi să ajungi să iei decizii mult mai raţionale.

Horoscop Rac

Reuşeşti să comunici din ce în ce mai eficient, iar interacţiunile pe care le ai cu persoanele speciale din viaţa ta vă ajută să treceţi peste nişte conflicte mai vechi. Mai mult, începi să fii din ce în ce mai visător şi să acorzi mai multă importanţă lucrurilor noi.

Horoscop Leu

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul săptămânii. Ai multe lucruri de învăţat, iar această creativitate prezentă te ajută  să asimilezi mai repede informaţiile. În plus, intuiţia te ajută să iei decizii corecte.

Horoscop Fecioară

Petreci timp alături de prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult. Acest timp de calitate pe care îl petreceţi împreună te ajută să te relaxezi aşa cum nu ai mai făcut-o de mult şi, astfel, stresul din ultima săptămână dispare.

Horoscop Balanţă

Curajul este caracteristica ta principală din această săptămână. Vrei să simţi cât mai multă adrenalină şi să participi la tot felul de aventuri. Te gândeşti tot mai mult la ieşiri din oraş, dar şi la activităţi precum yoga şi meditaţia.

Horoscop Scorpion

Te bucuri de intimitate alături de partenerul de cuplu. În această săptămână reuşeşti să-ţi organizezi programul de la locul de muncă astfel încât să poţi să petreci cât mai mult timp alături de persoanele importante din viaţa ta.

Horoscop Săgetător

Îţi îndrepţi toată atenţia către realizarea unui proiect important pentru viitorul tău. Munceşti din greu pentru viitorul tău şi eşti dispus să nu mai faci niciun fel de compromisuri în raport cu ceilalţi. Proiectul la care lucrezi te aduce aproape de o persoană specială.

Horoscop Capricorn

Simţi nevoia să te implici într-un proiect artistic. În plus, faci echipă cu persoane importante din viaţa ta, iar acest proiect reuşeşte să vă apropie chiar şi mai mult. Pe de altă parte, este posibil să intri într-un conflict cu un membru al familiei.

Horoscop Vărsător

Nu îţi doreşti să stai în casă mai mult decât este necesar, aşa că profiţi de orice şansă de a participa la evenimente sociale şi de a cunoaşte oameni noi. Simţi energia adusă de vară şi vrei să profiţi din plin de ea.

Horoscop Peşti

Ai mai multă încredere în tine decât în mod normal şi, în plus, te simţi mai senzual decât în mod normal. Reuşeşti astfel să atragi toate privirile asupra ta şi te bucuri de atenţia care ţi se acordă. În această săptămână te pui pe primul loc.

×