x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10-16 septembrie. Balanțele petrec timp cu familia

Horoscop săptămânal, 10-16 septembrie. Balanțele petrec timp cu familia

07 Sep 2018   •   12:09
Horoscop săptămânal, 10-16 septembrie. Balanțele petrec timp cu familia

Berbec

Ai multă energie și nimeni nu poate să țină pasul cu toată agitația în care te învârți. Încearcă să nu exagerezi cu munca, pentru că extenuare nu va întârzia să apară. Ești om și este normal să îți oferi și timp de relaxare.

Taur

Ești răbdător, deschis la noi propuneri și dispus să ajuți, iar aceste caracteristici te vor face să fii în centrul atenției. Îți concentrezi atenția asupra problemelor pe care le au cei din jurul tău și încerci să faci cât mai multe pentru ei. 

Gemeni

Deși este ceva neobișnuit pentru tine, nu reușești să comunici așa cum îți dorești. Fie că cei din jur nu au disponibilitatea de a te asculta, fie că nu îți găsești cuvintele potrivite, părerile tale par că nu ajung unde îți dorești. 

Rac

O să apară unele conflicte în această săptămână, tocmai din cauză că nu îți analizezi bine cuvintele. Oamenii se pot simți jigniți de toată sinceritatea ta accentuată, pe care o pot confunda cu răutatea, așa că încearcă să te gândești mai bine înainte să vorbești. 

Leu

Știi ce îți dorești și ești hotărât să faci tot ce îți stă în putință să îți atingi obiectivele. Muncești din greu și concentrarea este prezentă pe tot parcursul săptămânii. Succesul nu va întârzia să apară. 

Fecioară

Optimismul atinge cote maxime în această săptămână. Ai multă încredere în tine și știi că poți să faci tot ceea ce îți propui. Pe de altă parte, poți fii distras ușor, iar acest lucru te abate de la drumul inițial. 

Balanță

Petreci mult timp cu familia și reușești să te relaxezi. Faceți o mulțime de activități împreună și planificați o excursie la sfârșit de săptămână. Este posibil să apară unele probleme minore la locul de muncă. 

Scorpion

O să ai parte de niște conflicte în interiorul familiei, iar firea ta vulcanică nu te ajută să le diminuezi. Încearcă să asculți părerile celor din jurul tău și empatizează mai mult cu nevoile lor. Spre sfârșitul săptămânii, problemele vor dispărea. 

Săgetător

Petreci mult timp cu persoana iubită și discutați mai mult despre lucrurile pe care ar trebui să le schimbați în relație, cât și despre viitorul vostru împreună. Discuțiile acestea sunt benefice și vă ajută să vă apropiați din ce în ce mai mult.

Capricorn

Vezi o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește partea financiară, așa că te bucuri de succesul pe care îl ai după tot efortul depus. În ciuda reușitelor, provocările nu vor dipărea nici în această săptămână, așa că nu îți pierde concentrarea. 

Vărsător

Te bucuri de energie, chef de viață, inițiativă și curaj, caracteristici care te fac să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți dorești. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii începi să ai o atitudine agresivă față de cei care nu-ți susțin inițiativele. 

Pești

Nu se anunță cea mai bună săptămână a ta, însă nu este cazul să îți faci prea multe griji. Vor apărea provocări, conflicte și tensiuni, însă ia lucrurile ușor și analizează fiecare situație pe rând, iar până la sfârșitul săptămânii lucrurile vor lua o întorsătură pozitivă. 

×