x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 11-17 februarie 2019. Planetele vă încurajează să călătoriți

Horoscop săptămânal 11-17 februarie 2019. Planetele vă încurajează să călătoriți

06 Feb 2019   •   13:33
Horoscop săptămânal 11-17 februarie 2019. Planetele vă încurajează să călătoriți

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 11-17 februarie 2019.

Horoscop VARSATOR: Aveti multe obiective de realizat si nu stiti cu ce sa incepeti? Dati-va un termen limita pentru fiecare proiect si veti vedea cum vi se contureaza in minte finalizarea lor. Astrele va ajuta si va intensifica intelectul. Succes!

Horoscop PESTI: Daca stiti clar ce doriti sa faceti si incotro vreti sa mergeti, atunci acest lucru va va ajuta sa luati decizii in viitor. Lucrurile sunt ca intr-o nebuloasa si puteti doar singuri sa faceti lumina.

Horoscop BERBEC: Va faceti planuri pentru cariera dumneavoastra sau efectuati noi studii care v-ar putea stimula profesia. Fireste ca aveti energia necesara pentru a duce la bun sfarsit aceste lucruri, dar nu uitati sa fiti atenti si cu ceilalti.

Horoscop TAUR: Planetele va incurajeaza sa calatoriti si aveti o dorinta arzatoare sa va extindeti lumea. Multi dintre dumneavoastra vor alege sa se inscrie la un curs sau va veti intoarce la studii. Fiti prevazatori si nu va aglomerati prea tare programul. Succes!

Horoscop GEMENI: Intrati in legatura cu un aspect ascuns al dumneavoastra si incepeti sa ganditi adanc despre viata si moralitate. Veti promova discutii despre finante, proprietati comune si orice alt bun detinut impreuna cu altcineva. Profitati de relatiile bune cu prietenii.

Horoscop RAC: Este un moment prielnic pentru a clarifica si explica problemele. Discutati mai ales cu persoana iubita sau, unde este cazul, cu partenerul de afaceri. Daca va impotmoliti, nu ezitati sa va consultati si cu specialistii.

Horoscop LEU: Va ganditi cum sa va gestionati mai bine viata, deoarece, cu cat este mai eficienta si mai fericita, cu atat va este mai clar ce trebuie sa faceti in continuare. Este favorizata si creativitatea sau activitatile legate de copii. In weekend, se prevad discutii legate de o proprietate comuna.

 

Citeste aici horoscopul integral 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop