x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11 - 17 februarie 2019. Taurii au o săptămână plină de romantism

Horoscop săptămânal, 11 - 17 februarie 2019. Taurii au o săptămână plină de romantism

07 Feb 2019   •   12:45
Horoscop săptămânal, 11 - 17 februarie 2019. Taurii au o săptămână plină de romantism

Berbec

Săptămâna aceasta te concentrezi asupra fiecărui detaliu, oricât de nesemnificativ ar fi. Astfel, reușești să pierzi imaginea de ansamblu și să-ți induci stres. Este indicat să discuți cu cineva apropiat despre lucrurile care te deranjează.

Taur

Romantismul va fi prezent pe tot parcursul săptămânii. Astfel, tot ce se află în jurul tău pare mult mai interesant. Muzica sună mai bine, arta este mai profundă, timpul petrecut cu prietenii și familia este din ce în ce mai important. Începi să privești viața dintr-o altă perspectivă.

Gemeni

Deși este ceva neobișnuit pentru tine, nu prea reușești să comunici eficient în această săptămână, în special când vine vorba de familie. În cea de-a doua parte a săptămânii, începi să acorzi mai multă atenție vieții de cuplu.

Rac

Rațiunea pune stăpânie pe tine, în această săptămână. Ești din ce în ce mai analitic și începi să te concentrezi chiar și asupra deciziilor din trecut și modului în care acestea ți-au influențat cursul vieții. Spre sfârșitul săptămânii, te concentrezi pe treburile gospodărești.

Leu

Îți concentrezi atenția asupra problemelor financiare. Vrei să faci tot ce îți stă în putință să îți schimbi statutul financiar. Săptămâna începe într-o notă pozitivă, fiind primul pas concret spre rezolvarea tuturor acestor probleme.

Fecioară

Petreci mare parte din această săptămâna la muncă. Îți concentrezi toată energia asupra sectorului profesional și uiți să îți mai acorzi timp și pentru odihnă. Sfârșitul săptămânii te găsește lipsit de energie. Încearcă să acorzi timp și relaxării.

Balanță

Ai mintea ocupată cu o mulțime de idei. Ai multă energie și, în sfârșit, începi să nu mai bagi în seamă ce cred cei din jur despre tine și despre lucrurile pe care vrei să le faci. Începi să te gândești din ce în ce mai mult la lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Scorpion

Primești niște vești bune la începutul săptămânii, astfel energia pozitivă nu are cum să lipsească. Spre mijlocul săptămânii, începi să-ți concentrezi atenția asupra problemelor cu care se confruntă prietenii tăi și reușești să le readuci zâmbetul pe buze.

Săgetător

Săptămâna aceasta îți dorești să petreci cât mai mult timp de unul singur. Simți că nu ai răbdarea necesară să asculți poveștile celor din jurul tău, ci pur și simplu vrei să te bucuri de liniște. Nu trebuie să te simți vinovat pentru pauzele de care ai nevoie.

Capricorn

Primești vești de la o persoană importantă din viața ta, cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Veștile pe care le primești te fac să analizezi mai bine situația în care te afli și modul în care privești viața. Începi să ai mai multă răbdare când vine vorba de planurile pe care le ai.

Vărsător

Simți că nu te poți face înțeles, asta tocmai pentru că nu toată lumea este pe aceeași pagină cu tine, iar acest lucru este în regulă. Nu suntem toți interesați de aceleași lucruri și nu toți aveam aceleași păreri. În această săptămână înveți cât de important este să-i accepți pe cei din jur așa cum sunt.

Pești

Petreci timp cu un prieten care are nevoie de tine. Îți îndrepți toată energia în această drecție și vrei să faci tot ce îți stă în putință pentru a-l ajuta să treacă peste problemele pe care le are. Totuși, încearcă să te gândești de două ori înainte să îi oferi sfaturile tale.

×