x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 11 - 17 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care aduce faimă și popularitate

Horoscop saptamanal 11 - 17 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care aduce faimă și popularitate

11 Mai 2020   •   09:29
Horoscop saptamanal  11 - 17 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care aduce faimă și popularitate

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3 previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 11 - 17 mai 2020. Foarte multe informații vor veni în această săptămână, mai ales de marți, de când Mercur intră în Gemeni.

 

Balanță - apar niște realizări sau rezolvări patrimoniale legate de casă sau o reorganizare a activităților în familie, foarte bună hartă pentru tot ce înseamnă investiții imobiliare sau reparații și rezolvări ale problemelor locative. Stau bine și la capitolul avere sau constată că s-au organizat bine în ultimele săptămâni și ies pe plus cu banii. Miercuri și joi aduc o stare bună de spirit, bucurie, fericire, încredere în viață, dar nu încă foarte multă libertate sau libertate de decizie. În weekend, foarte multă muncă. 

Scorpion - au de analizate foarte multe lucruri, fac multe investigații, sapă în arhive, poate caută un document. Au nevoie de un răspuns care îi ajută în rezolvarea unor probleme financiare dar și în rezolvarea unor probleme legate de acte. Miercuri și joi sunt mai discreți, au nevoie de timp pentru ei, pentru a-și pune lucrurile în ordine, o sinteză a evenimentelor din ultima perioadă, poate și ceva discuții în casă la mijlocul săptămânii privind o investiție, o schimbare. În weekend sunt într-o formă foarte bună, este posibil să aibă parte de ea sau primesc un cadou. 

Săgetător - sunt cu ochii pe bani luni și marți, muncesc foarte mult, eficient și de aceea pot avea rezultate bune. Fac ceva unde pot avea rezultate bune, toată lumea îi apreciază, toată lumea îi laudă. Pot avea succes cu lucrurile foarte bine cunoscute. Miercuri și joi trebuie să fie atenție la reguli, au tendința să ocolească puțin restricțiile, de unde se pot alege cu o amendă sau cineva îi trage de urechi. În weekend rămân în cămin unde se ocupă de o persoane care are nevoie de îngrijire sau de atenție. 

Capricorn - se pot simți să facă lucruri mari în această săptămână, sau au o stare de spirti mai bună după ce au analizat ei evenimentele din ultima perioadă e posibil să se fi mobilizat pentru niște schimbări, sau pentru niște acțiuni pe care vor să le întreprindă. Sunt într-o forma foarte bună. Nu au bani miercuri și joi și constată că nu mai pot obține bani pe calea de până acum însă această schimbare de dispoziție le aduce idei cu noi surse financiare. În weekend, foarte multe drumuri sau foarte multe consultări cu diverse persoane. 

Vărsător - atenționare cu privire la sănătate, dar pot corecta și niște activități profesionale care nu s-au desfășurat foarte bine sau cu care au rămas în urmă, lucru care îi face foarte fericiți. Astfel că miercuri și joi se pot ocupa de noi proiecte, mintea le merge foarte bine, însă nu vor să fie deranjați din acest proiect de auto-analiză și de imaginație, de aceea relația cu familia poate fi în tensiune la jumătatea săptămânii, însă în weekend sunt într-o formă bună, au chef de muncă și câștigă și bani.

Pești - săptămâna aduce faimă și popularitate, sunt în relații foarte bune cu colectivitatea, cu grupurile de care se ocupă și simt nevoia să facă ceva pentru oamenii din preajma lor, pentru colectivitatea din care fac parte. Activități de sponsorizare, ajută diverse persoane. În weekend, atenționare cu privire la sănătate. 

 

Citește aici horoscopul integral

×