x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11 - 17 mai. Racii iau o pauză de la agitația de la locul de muncă

Horoscop săptămânal, 11 - 17 mai. Racii iau o pauză de la agitația de la locul de muncă

08 Mai 2020   •   11:15
Horoscop săptămânal, 11 - 17 mai. Racii iau o pauză de la agitația de la locul de muncă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta se anunță a fi una foarte agitată. Ai multă treabă de făcut și simți că nu îți ajunge timpul pentru a duce totul la bun sfârșit. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul. O discuție cu o persoană importantă pentru tine te-ar putea ajuta.

Taur

Te bucuri de o săptămână plină de inspirație. Ai multe idei pe care le împărtășești cu cei din jur și, în plus, te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta. Mai mult, primești o veste bună de la locul de muncă.

Gemeni

Te-ai săturat de rutină, iar în această săptămână simți nevoia mai mult ca oricând să faci o pauză de la agitația specifică orașului și să redescoperi natura. În plus, te bucuri de multă energie pozitivă care te ajută să-ți duci responsabilitățile la bun sfârșit.

Rac

În această săptămână iei o pauză de la toată agitația din viața profesională și acorzi mai multă atenție vieții personale. Astfel, petreci timp cu partenerul de cuplu și te bucuri de discuții pline de profunzime. Mai mult, vă faceți unele planuri de viitor.

Leu

În această săptămână înveți să muncești în echipă. Astfel, găsești curajul să-ți împărtășești ideile și, în plus, începi să asculți opiniile persoanelor din jurul tău. La finalul săptămânii te bucuri de reușite pe plan profesional.

Fecioară

Înveți să comunici mai eficient și reușești să crești pe toate planurile. În această săptămână înțelegi mai bine ce îți dorești de la viitor, cât și modul în care trebuie să acționezi pentru a obține ceea ce îți dorești. Ai parte de o săptămână productivă.

Balanță

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă viață sănătoasă. Îți asculți mai mult corpul și încerci să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață. Astfel, începi să faci mai mult sport și adopți o dietă mai echilibrată.

Scorpion

În această săptămână te gândești mult la trecut. Analizezi toate deciziile pe care le-ai luat, pentru a-ți da seama unde ai greșit. Vrei să înveți mai mult și să progresezi mai repede, iar pentru asta trebuie să-ți înțelegi greșelile.

Săgetător

Petreci timp alături de familie și reușiți să rezolvați o serie de probleme cu care vă confrunați de mai mult timp. În plus, reiei legătura, chiar dacă doar pe internet, cu prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

Capricorn

Înveți să îți asculți mai bine corpul și să iei pauze atunci când simți că extenuarea te prinde din urmă. Săptămâna aceasta este una agitată, însă reușești să faci față provocărilor care îți apar în cale. Productivitatea este prezentă.

Vărsător

În această săptămână te gândești la bani. Vrei să crești pe plan profesional și să îți îmbunătățești situația financiară. Este important să înțelegi că pentru a-ți atinge obiectivele este necesar să faci unele economii.

Pești

Ai multă energie pozitivă și, în plus, îți organizezi timpul astfel încât să poți duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Astfel, reușești să te ocupi de responsabilitățile pe care le ai, dar și să acorzi atenție pasiunilor pe care le ai.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 11-17 mai