x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11 - 17 martie. Leii se concentrează pe zona financiară

Horoscop săptămânal, 11 - 17 martie. Leii se concentrează pe zona financiară

07 Mar 2019   •   14:00
Horoscop săptămânal, 11 - 17 martie. Leii se concentrează pe zona financiară
Sursa foto: pixabay,com

Berbec

Eşti acaparat de detalii. Ai o mulţime de lucruri de făcut, însă nu prea poţi să îţi organizezi timpul astfel încât să poţi să te ocupi de toate aceste lucruri. Spre sfârşitul săptămânii, vrei să faci ceva bine pentru minte şi suflet.

Taur

Ai o mulţime de energie şi chiar încep să apară multe oportunităţi, în această săptămână. Eşti optimist şi vrei să profiţi de fiecare lucru bun din viaţa ta. În plus, reuşeşti să atingi un alt nivel de înţelegere cu persoana iubită.

Gemeni

Ai multe lucruri de făcut şi tinzi să adaugi tot mai multe. Nu reuşeşti să te concentrezi asupra unui singur lucru, tocmai pentru că vrei să faci toate lucrurile în acelaşi timp. Spre sfârşitul săptămânii, reuşeşti să pui pauză responsabilităţilor şi pui accent pe relaxare.

Rac

Reuşeşti să duci la bun sfârşit proiecte importante, iar acest lucru mai eliberează o parte din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima perioadă. Mai mult, reiei legătura cu oameni cu care nu ai mai vorbit de mult timp şi îţi dai voie să te distrezi.

Leu

Te concentrezi pe problema banilor. Vrei să faci progrese de ordin financiar şi nu mai ai răbdare să aştepţi după oameni care îţi tot aruncă promisiuni. Primeşti o veste bună în această săptămână, care va aduce schimbările pe care ţi le doreşti pe acest plan.

Fecioară

Ai o stare de spirit pozitivă. Eşti fericit şi ai încredere în propria persoană. Ştii că poţi să faci tot ce îţi propui şi, prin urmare, nimic nu poate sta în calea ta, în această săptămână. În ceea ce priveşte cariera, apar proiecte care te vor ajuta să progresezi.

Balanţă

Nu vrei să intri în conflicte, aşa că atunci când nu eşti de acord cu ce se întâmplă în jur, preferi să faci comentarii în minte. Încearcă să îţi iei inima în dinţi şi să vorbeşti tare şi răspicat despre credinţele pe care le ai. În caz contrar, stresul nu va întârzia să apară.

Scorpion

Petreci timp cu o persoană importantă din viaţa ta. Porţi discuţii interesante care te vor ajuta să te cunoşti mai bine şi să te hotărăşti care este drumul pe care o să îl urmezi în viitor. Toate aceste discuţii mărunte îţi schimbă perspectiva asupra vieţii.

Săgetător

Fie că vrei să ceri o mărire de salariu, fie că vrei să te pregăteşti pentru un nou job, nu găseşti timpul necesar pentru a face acest lucru. Nu reuşeşti să te linişteşti şi să îţi organizezi timpul astfel încât să poţi să lucrezi mai mult la viitorul tău.

Capricorn

Începi să-ţi îndrepţi atenţia şi asupra lucrurilor mici. Începi să priveşti viaţa cu alţi ochi şi să te bucuri de lucrurile simple. Această nouă perspectivă te face să fii mai optimist şi să te bucuri mai mult în fiecare zi.

Vărsător

Vrei să îţi selectezi mai bine oamenii cu care petreci timpul şi să începi să-i elimini pe cei care aduc energie negativă. Pe de altă parte, începi să petreci din ce în ce mai mult timp cu prietenii vechi cu care nu ai mai discutat de mult timp.

Peşti

Intuiţia este prezentă pe tot parcursul săptămânii şi ar fi bine să o asculţi cât de mult poţi. Va fi nevoie să iei decizii importante, în această săptămână, iar după ce analizezi şansele, încearcă să acorzi atenţie şi intuiţiei.

×