x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 12 - 18 august 2019. Oportunitățile vă ies în cale și veți avea șansa să străluciți

Horoscop săptămânal 12 - 18 august 2019. Oportunitățile vă ies în cale și veți avea șansa să străluciți

09 Aug 2019   •   13:15
Horoscop săptămânal 12 - 18 august 2019. Oportunitățile vă ies în cale și veți avea șansa să străluciți
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 12 - 18 august 2019.

Horoscop BERBEC: Semintele pe care le-ati plantat in trecut sunt gata de recoltare. Trebuie doar sa va concentrati pe castiguri si sa ignorati pierderile. In viitor, veti straluci cu adevarat. Oportunitatile va ies in cale si veti avea sansa sa straluciti.

Horoscop TAUR: In aceste zile veti face tot posibilul sa stapaniti haosul ce va inconjoara. Faceti tot ce puteti sa ramaneti organizati si sa pastrati pacea cu ceilalti. Multi dintre dumneavoastra este posibil sa primeasca o mostenire sau o plata din asigurari.

Horoscop GEMENI: Va concentrati pe bani si pe fluxul numerar. Veti fi mai directi si mai comunicativi ca de obicei, dar si un luptator mult mai puternic pentru propriile drepturi. Este o perioada benefica pentru parteneriate si prietenii stranse.

Horoscop RAC: Aveti o groaza de energie si charisma. Va doriti sporirea averii si imbunatatirea starii la locul de munca sau, de ce nu, obtinerea unui serviciu mai bine platit. Si starea sanatatii se va imbunatati in curand. In weekend castigati si cheltuiti multi bani.

Horoscop LEU: Majoritatea oamenilor cred ca sunteti prea dramatici sau prea jucausi si acest lucru este adesea adevarat. Dar adevarul mai profund este ca, de fapt, sunteti o persoana serioasa, mai mult decat realizeaza multi oameni.

Horoscop FECIOARA: Sunteti foarte populari si va place sa petreceti timpul alaturi de oameni creativi, firi artistice. Acum ar fi un moment prielnic pentru schimbarea locuintei sau imbunatatirea celei existente prin reparatii, achizitii, renovari.

 

Citeste aici horoscopul integral

 

×