x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12 - 18 august. Săgetătorii se gândesc tot mai mult la vacanţă

Horoscop săptămânal, 12 - 18 august. Săgetătorii se gândesc tot mai mult la vacanţă

12 Aug 2019   •   16:28
Horoscop săptămânal, 12 - 18 august. Săgetătorii se gândesc tot mai mult la vacanţă
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Leu

Eşti în centrul atenţiei şi profiţi din plin de acest lucru. Interacţionezi cu tot felul de oameni interesanţi care îţi deschid o mulţime de uşi spre oportunităţi la care nu te-ai fi gândit. În plus, reuşeşti să ieşi din zona de confort şi să încerci lucruri noi.

Horoscop Fecioară

În această săptămână reuşeşti să faci toate lucrurile pe care le-ai tot amânat: meditezi, începi chiar un jurnal, te bucuri de o baie lungă şi caldă, de o carte bună şi de un film care te face să râzi. Petreci timp de calitate alături de propria persoană.

Horoscop Balanţă

Îţi doreşti să acorzi mai multă atenţie artelor. Prin urmare, în această săptămână te exprimi în moduri foarte creative: de la proză la poezie şi pictură. Încerci tot felul de activităţi şi descoperi noi pasiuni la care nu te-ai fi gândit vreodată.

Horoscop Scorpion

Simţi nevoia să pui nişte graniţe solide la locul de muncă. Nu mai eşti dispus să faci compromisuri şi nu mai vrei să munceşti mai multe decât este necesar. Extenuarea te ajunge din urmă, aşa că în această săptămână energia specifică ţie nu există.

Horoscop Săgetător

Te gândeşti tot mai mult la vacanţă. Vrei să iei o pauză de la rutina zilnică şi să te bucuri de dimineţi pe plajă sau de plimbări pe munte. Oricum ar fi, vrei să iei o pauză de la toată agitaţia şi să porneşti într-o excursie cu acea persoană specială din viaţa ta.

Horoscop Capricorn

Te concentrezi pe tot ce înseamnă sănătate. Începi să acorzi mai multă atenţie semnalelor pe care ţi le trimite corpul şi vrei să faci o schimbare semnificativă în această direcţie. Astfel, adopţi o dietă mai echilibrată şi o viaţă mai activă.

Horoscop Vărsător

Simţi că cei din jur nu îţi apreciază munca şi de aceea încredere în propria persoană scade semnificativ, în această săptămână. Încearcă să discuţi cu o persoană apropiată ţie despre problemele pe care le ai. Această discuţie te va face să te simţi mai bine.

Horoscop Peşti

Vrei să faci paşi importanţi când vine vorba de carieră, aşa că munceşti din greu în această direcţie. Participi la multe interviuri şi vrei să  înveţi cât mai multe lucruri care să te ajute în direcţia pe care ţi-ai ales-o. Acordă atenţie şi odihnei.

Horoscop Berbec

În această săptămână ai parte de nişte sentimente contradictorii, în sensul în care pe de-o parte îţi doreşti să petreci cât mai mult timp alături de prieteni, iar pe de altă parte vrei să te bucuri de puţin timp petrecut singur, din dorinţa de a te redescoperi.

Horoscop Taur

Toată munca din ultima perioadă şi întreaga încercare de a face pe plac tuturor o să fie răsplătită în acestă săptămână. Te bucuri de apreciere din partea celor din jur şi, în plus, vezi primii paşi concreţi spre realizarea visului tău.

Horoscop Gemeni

Reuşeşti să te ocupi de responsabilităţile pe care le ai, însă, pe de altă parte, îţi doreşti tot mai mult să te bucuri de puţin timp liber, în compania acelor persoane deosebit de importante din viaţa ta. În această săptămână reuşeşti să te relaxezi.

Horoscop Rac

Creativitatea te caracterizează în această săptămână. Ai multă energie pozitivă pe care o foloseşti pentru a te deconecta de la toată rutina zilnică şi a te bucura de o mulţime de experienţe noi. Apar tot felul de oportunităţi, în această săptămână.

×