x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 12-18 noiembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Peștii vor avea o săptămână complicată

Horoscop saptamanal 12-18 noiembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Peștii vor avea o săptămână complicată

11 Noi 2018   •   14:47
Horoscop saptamanal 12-18 noiembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Peștii vor avea o săptămână complicată

Horoscop săptămânal. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru perioada 12-18 noiembrie 2018.

HOROSCOP Scorpion - Trebuie să fie atenți la felul în care își folosesc resursele financiare, dar și talentele. Trebuie să își facă niște calcule economice. Au o agendă încărcată.

HOROSCOP Săgetător - Se pot răzgândi. Îi surprind pe cei din preajma lor. Impresia pe care și-au făcut-o despre ei sau alții să se schimbe. Pot corecta diverse relații. Luni și marți vorbim de bani, dar obținuți într-un mod economic.

HOROSCOP Capricorn - Au multe lucruri de analizat. În special cu munca lor. Vin bani. Vor pune lucrurile în altă lumină. Trebuie să acorde mai multă atenție sănătății. Toată săptămâna au centrată atenția pe propria lor persoană.

HOROSCOP Vărsător - Au o hartă bună în zona carierei. Pot culege niște roade. Pot semna un act la final de drum, în urma negocierilor. Un prieten riscă să iasă din tabăra lor. Au multe corecții de făcut la capitolul imagine publică.

HOROSCOP Pești - Schimbări sau situații neașteptate în raport cu oficialii. Săptămână agitată pentru ei dar pot ieși bine dacă sunt sinceri și sensibili. Pot avea o zi mai complicată miercuri și joi. Lucrurile se îndreaptă în weekend.

HOROSCOP Berbec - Au încă de luni întâlniri importante cu șefii sau autorităție sau au lucruri importante de făcut. Iau decizii, dau ordine, știu foarte bine ce au de făcut. Se supun mai puțin altora miercuri și joi, iar în weekend vor avea călătorii mai lungi.

HOROSCOP Taur - Lucrează cu acte foarte importante, probabil se apropie de semnarea unui contract. Trebuie să fie foarte atenți la litera legii sau să știe exact care sunt obligațiile și drepturile lor. Luni și marți se vor informa, miercuri și joi își impun punctul de vedere. În weekend le-ar prinde bine sprijinul unui prieten.

Citeste aici horoscopul integral

×