x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 12 - 18 noiembrie 2018. Urmează o perioadă propice schimbării garderobei. Atenție la cheltuieli!

Horoscop săptămânal 12 - 18 noiembrie 2018. Urmează o perioadă propice schimbării garderobei. Atenție la cheltuieli!

07 Noi 2018   •   13:50
Horoscop săptămânal 12 - 18 noiembrie 2018. Urmează o perioadă propice schimbării garderobei. Atenție la cheltuieli!

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 12 - 18 noiembrie 2018.

Horoscop BERBEC: Se creeaza o anumita tensiune in sanul familiei, asa ca daca veti fi mai prudenti cu remarcile si va ganditi ca totul se rezolva curand, veti privi cu detasare situatia. In weekend se cam aglomereaza treburile care necesita o rezolvare rapida.

Horoscop TAUR : Mici discutii tensionate se aprind ca un foc de paie si tot atat de repede se sting. Atentia se muta pe cateva pregatiri pentru casa. Poate faceti o reamenajare, poate cumparati ceva nou pentru locuinta proprie.

Horoscop GEMENI : In aceste zile veti primi un cadou sau o recompensa marunta, dar suficienta sa va bucure. Energia nu este cotata prea bine, asa ca e necesar sa va relaxati mai mult. Va intalniti cu prieteni apropiati, alaturi de care veti petrece dupa-amieze placute.

Horoscop RAC: Se pare ca dispuneti de prea multa energie, asa ca  cei din jur pot, la un moment dat, sa se supere pe aplombul dumneavoastra. Este o perioada propice schimbarii garderobei. Atentie la cheltuieli!

Horoscop LEU : Simtiti nevoia sa va retrageti in propria carapace pentru a va gandi la proiectele de viitor. Dorinta de izolare nu ar trebui neglijata si nici privita cu suspiciune. De fapt, aveti o teribila pofta de viata.

Horoscop FECIOARA : Se pare ca va doriti sa va reasezati si sa gasiti un drum mai bun, asa ca porniti sa va evaluati realizarile de pana acum. Daca nu aveti prea multe puncte pe aceasta lista ar fi bine sa treceti si la fapte, nu doar la vorbe...

Citeste aici horoscopul integral

 

×