x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 13 - 19 august 2018. Racii sunt fermecatori si diplomati

Horoscop săptămânal 13 - 19 august 2018. Racii sunt fermecatori si diplomati

08 Aug 2018   •   15:21
Horoscop săptămânal 13 - 19 august 2018. Racii sunt fermecatori si diplomati

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 13 - 19 august 2018.

Horoscop săptămânal BERBEC 21.03-20.04: Pentru dumneavoastra, in aceasta saptamâna lucrurile merg bine la locul de munca. Aveti o oportunitate sa va mariti venitul, dar asteptati sa fiti laudati pentru a fi mai productivi. Este si o saptamâna excelenta pentru abordarea unui alt stil de viata decât cel de pâna acum. Puteti incepe o noua dieta mai sanatoasa.

Horoscop săptămânal TAUR 21.04-21.05: Primiti o invitatie la un eveniment distractiv sau la unul sportiv. Continua insa discutiile in familie si veti incepe o reparatie la domiciliu. Unii dintre dumneavoastra veti intâlni in weekend pe cineva nou care este neobisnuit. Oricum, totul decurge intr-un ritm rapid care va impulsioneaza.

Citeste si Horoscop 2018: Cinci zodii a caror viata se va schimba in august!

Horoscop săptămânal GEMENI 22.05-21.06: Este posibila o discutie extrem de serioasa despre finante sau posesiuni comune. Depuneti eforturi mari pentru a mentine averea si bunurile personale. Doriti sa faceti o achizitie majora? Mare atentie la semnarea actelor!

Horoscop săptămânal RAC 22.06-21.07: Sunteti fermecatori si diplomati. Cineva dintre apropiati va cauta si va cere sfatul in legatura cu o problema personala. Acum este momentul prielnic pentru unele schimbari ale lookului. Luna Noua este in semnul dumneavoastra si va favorizeaza imbunatatirea imaginii.

Citeste si Horoscop august 2018. Vești importante pentru mai multe zodii

Horoscop săptămânal LEU 22.07-22.08: Se pare ca sunteti nevoiti sa luati o decizie pe termen lung pentru a va asigura viitorul. Ceva neasteptat poate influenta finantele personale. Ar putea fi o noua idee de a face bani. Veti obtine beneficii mari daca va veti concentra asupra lumii interioare si asupra vietii spirituale.

Horoscop săptămânal FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti condusi de o puternica dorinta de a relationa cu altii. Sunteti prietenosi cu toata lumea si doriti sa va simtiti bine. Este un timp prielnic pentru a pleca in vacanta si pentru a va schimba garderoba. Nu puteti pierde sansa de a dezvolta si cultiva prieteniile.

Horoscop săptămânal BALANTA 23.09-22.10: Doriti sa va bucurati de singuratate, mai ales ca in ultima vreme ati socializat in exces si aveti nevoie de o zi pentru a va recupera. Acesta va fi un timp excelent pentru a va examina idealurile si pentru a afla daca relatiile cu sefii, parintii sau partenerul de viata sunt chiar prielnice.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop