x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13 - 19 august. Săgetătorii își ignoră viața sentimentală

Horoscop săptămânal, 13 - 19 august. Săgetătorii își ignoră viața sentimentală

10 Aug 2018   •   14:08
Horoscop săptămânal, 13 - 19 august. Săgetătorii își ignoră viața sentimentală

Berbec

Se anunță o săptămână productivă. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce plănuiești. Faci progrese la locul de muncă, însă nu mai ai suficient timp pentru viața persoanlă, iar acest lucru te va face să te simț mai extenuat decât ești. Ar fi bine să iei o pauză!

Taur

Ai multă încredere în ideile pe care le ai și de aceea tinzi să duci în extrem argumentele la care apelezi. Refuzi să asculți părerile celor din jur, iar acest lucru va aduce cu sine și conflicte. Trebuie să începi să accepți și opiniile diferite. 

Gemeni

Vrei să fii lider, însă tinzi să fii puțin cam prea competitiv. Încearcă să găsești motivația din spatele acțiunilor tale, iar reacțiile vor fi mult mai controlate. De asemenea, este un moment perfect să acorzi atenție unor momente doar pentru tine. 

Rac

Nu prea ai starea de spirit necesară pentru a petrece timp în aer liber. Nu vrei să intri în contact cu prea multă lume, ci vrei să te relaxezi în liniștea oferită de propria locuință. Încearcă să-ți fructifici mai mult pasiunile, în aceste momente în care alegi să stai singur. 

Leu

Știi ce vrei, însă îți este teamă să faci acțiuni concrete în această direcție. Pune pe hârtie lucrurile pe care ți le dorești și încearcă să începi să te gândești la modalități prin care să le obții. Atitudinea este foarte importantă în aceste momente. 

Fecioară

Începi să fii răsplătit pentru munca grea și pentru creativitatea din ultima perioadă. Cu toate acestea, încearcă să nu capeți o atitudine de superioritate în urma acestei reușite. Spre sfârșitul săptămânii, începi să te relaxezi mai mult. 

Balanță

Încerci să-ți depășești limitele, astfel încât depui mult efort în această săptămână și încerci să treci peste niște temeri mai vechi. În ciuda oboselii, te simți fericit la sfârșitul săptămânii pentru lucrurile pe care ai reușit să le obții. Va fi o săptămâna productivă. 

Scorpion

Este un moment bun să iei decizii importante. Îți faci planuri de viitor și te gândești deja cum să le pui în aplicare. Pe de altă pate, ești mai emotiv decât în mod normal, astfel încât îți va fi greu să te stăpânești în momente de tensiune. 

Săgetător

Ești obsedat de bani și de problemele materiale în general. Toată săptămâna te gândești doar la metode prin care îți poți îmbunătății situația financiară, iar orice deviere de la aceste gânduri te enervează peste măsură. Începi să-ți neglijezi partenerul de cuplu. 

Capricorn

Îți este puțin dificil să faci progrese în această săptămână, din moment ce nu reușești să te concetrezi deloc asupra responsabilităților pe care le ai. Încearcă să schimbi modul în care abordezi problemele și, de asemenea, ar fi momentul perfect pentru o vacanță. 

Vărsător

Ești într-o stare de spirit de vacanță. Vrei să te relaxezi și orice moment liber prinzi îl fructifici la maximum. De asemenea, vei petrece mult timp cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult. Reușești performanța de a te relaxa într-o săptămână aglomerată. 

Pești

Ești în centrul atenției la locul de muncă și primești sprijin din partea unui superior. Te bucuri că poți să acumulezi informații noi pe care nu ar trebui să-ți fie teamă să le folosești pe viitor. Te bucuri de progres și începi să ai aspirații din ce în ce mai mari. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 13-19 august