x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13 - 19 ianuarie 2020. Taurii cunosc o persoană specială

Horoscop săptămânal, 13 - 19 ianuarie 2020. Taurii cunosc o persoană specială

09 Ian 2020   •   10:01
Horoscop săptămânal, 13 - 19 ianuarie 2020. Taurii cunosc o persoană specială
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Îți dorești din ce în ce mai mult să petreci timp singur în căutarea echilibrului interior. Romantismul te definește în această săptămână și îți canalizezi energia spre zona spirituală. Pe de altă parte, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu.

Taur

În cazul în care ești singur, timpul pe care îl petreci alături de un grup de prieteni te aduce în compania unei persoane interesante cu care reușești să te conectezi mai mult decât ți-ai fi imaginat. În cazul în care ești într-o relație, tu și partenerul reușiți să duceți relația la o nouă etapă.

Gemeni

Primești vești bune pe plan profesional, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană și aduce cu sine determinarea de care ai nevoie pentru a începe o serie de proiecte la care te gândești de mult timp.

Rac

Te-ai săturat de rutină și, prin urmare, în această săptămână găsești curajul necesar să începi o serie de activități noi care o să aducă cu sine multă adrenalină. Entuziasmul de care dai dovadă îi mobilizează și pe cei din jurul tău.

Leu

Dispui de energia necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ce îți pui în minte. În plus, reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă cu privire la determinarea pe care ai dovedit-o pe tot parcursul de muncă. Este posibil să primești o mărire de salariu.

Fecioară

Romantismul te caracterizează în această săptămână și, prin urmare, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu. În plus, reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să te ocupi și de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme.

Balanță

Ești foarte conectat cu emoțiile tale și vrei să le împărtășești sincer cu cei din jur. Încearcă totuși să nu treci în zona în care poți să devii vulnerabil în ochii celor cu care interacționezi. Analizează mai bine oamenii cu care îți petreci timpul.

Scorpion

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de momente de intimitate în care ajungeți să vă cunoașteți mai bine și să vă dați seama care este următorul pas pe care trebuie să-l faceți împreună. Discută sincer despre tot ceea ce simți.

Săgetător

Ai tendința să îți concentrezi toată atenția asupra treburilor casnice pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Totuși, ar fi indicat să nu ignori persoanele importante din jurul tău. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul.

Capricorn

Ești dispus să accepți orice provocare ce îți apare în cale. Totuși, încearcă să nu trăiești cu impresia că trebuie să faci totul de unul singur. Munca în echipă își are avantajele. Într-o altă ordine de idei, munca pe care o depui în această săptămână va fi răsplătită.

Vărsător

Te conectezi cu prietenii și colegii când vine vorba de activități departe de orice cadru formal. Petreci timp de calitate alături de persoanele importante din viața ta și reușești să te relaxezi cu adevărat. Ai parte de o săptămână în care legi conexiuni puternice.

Pești

Te gândești mult la viitor și nu prea reușești să te concentrezi pe nimic ce ține de prezent. Încearcă să fii mai dedicat atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta și acordă-ți momente de analiză când vine vorba de calea profesională spre care aspiri.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 13-19 ianuarie