x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13 - 19 iulie. Vărsătorii învață să se bucure de lucrurile mărunte

Horoscop săptămânal, 13 - 19 iulie. Vărsătorii învață să se bucure de lucrurile mărunte

09 Iul 2020   •   11:38
Horoscop săptămânal, 13 - 19 iulie. Vărsătorii învață să se bucure de lucrurile mărunte
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Începi să ai mai multă încredere în tine și, prin urmare, începi să muncești mai mult pentru ceea ce îți dorești de la viitor. În plus, îi motivezi pe cei din jur să muncească pentru ceea ce își doresc. La finalul săptămânii, primești o veste bună.

Taur

Vrei să scapi de rutină și, prin urmare, în această săptămână îți îndrepți atenția către o serie de activități noi pe care vrei să le încerci de mult timp. Astfel, începi să descoperi lucruri noi despre tine.

Gemeni

În ultima vreme nu prea ai avut timp pentru a sta cu persoanele speciale din viața ta. În această săptămână înveți să-ți organizezi timpul, astfel încât să poți petreci cât mai mult timp alături de aceste persoane, dar să te poți ocupa și de responsabilitățile pe care le ai.

Rac

Sensibilitatea te caracterizează, în această săptămână. Nu reușești să-ți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și, mai mult, empatizezi cu toți cei din jurul tău. Încearcă să faci activități de voluntariat, pentru a putea să simți că te implici.

Leu

Te gândești mult la carieră și vrei să reușești să te organizezi astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai. În această săptămână, îți faci un plan de acțiune care să-ți permită să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.

Fecioară

Vrei să scapi de agitația specifică orașului, așa că, în această săptămână, încerci să explorezi cât mai multe locuri departe de zgomot. De asemenea, reușești să te reconectezi cu propria persoană, dar și cu un prieten mai vechi.

Balanță

Săptămâna aceasta se concentrează pe studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și să faci pași importanți într-o direcție la care te gândești de mult timp. Cere ajutorul acolo unde simți că lucrurile te depășesc.

Scorpion

Petreci timp alături de familie și reușiți să rezolvați o serie de probleme mai vechi pe care le-ați tot ignorat de-a lungul timpului. Astfel, ai parte de o săptămână productivă și, totuși, foarte relaxantă, în compania acestor persoane importante din viața ta.

Săgetător

Partea financiară îți atrage atenția, în această săptămână. Vrei să rezolvi o serie de probleme cu banii și, prin urmare, încerci să faci unele economii. Încearcă să discuți cu cineva care ar putea să-ți ofere unele sfaturi.

Capricorn

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Petreci timp alături de persoana iubită și reușiți să ajungeți la un nivel mai profund de înțelegere. Astfel, reușiți chiar să vă faceți unele planuri de viitor împreună.

Vărsător

În această săptămână, înveți să te bucuri de lucrurile mărunte. Ai multă energie pozitivă și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, ți se modifică perspectiva asupra lucrurilor.

Pești

În această săptămână, te concentrezi pe tot ce înseamnă relaxare. Te ocupi de pasiunile pe care le ai și chiar reușești să le perfecționezi. În plus, reușești să îți aloci timp pentru a putea să-ți faci ordine în gânduri.  

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 13-19 iulie